104 Klávesov PBT Kovový Povlak Maľované Podsvietený Výstrel Keycaps pre Mechanické Klávesnice Q81E
104 Klávesov PBT Kovový Povlak Maľované Podsvietený Výstrel Keycaps pre Mechanické Klávesnice Q81E
Sku: g126291
(1 Recenzie)
Novinka

€17.99 €21.95

Popis:

Upozornenie: Tento produkt je iba keycap, nie je klávesnici, môžete nahradiť Mechanické Klávesnice keycap s týmto keycap, bude to veľmi krásne a dotknite sa dobre.

Kovového povrchu brúsením sklzu proces, dobré protišmykové účinok, cítiť sa lepšie! Úžitkový vzor je vhodné pre rôznych mechanických klávesníc.

kompatibilné so štandardnými Mechanické Klávesnice .

Teplé upozornenie :

Spôsob, ako vyriešiť stráca keycap: prvý spôsob je lepidlo vrstva transparentné lepidlo na osi tela, alebo to môže tiež dať tenké obrúsok. druhý spôsob je použiť ihlu nos kliešte jemne klip kríž, srdce a navrhnúť pomaly klip, skúste trpezlivo.

Spôsob, ako vyriešiť pevne keycap: pomocou štrbinovej skrutkovača opatrne klip kríž, srdce a navrhnúť, sa snaží to trpezlivo

Špecifikácie:

Farba: Zlatá, Strieborná

Materiál: PBT

Množstvo: 104 tlačidiel/Nastavte

Poznámka:

To je lesklý a nie dôkaz odtlačkov prstov. Prosím, nepoužívajte žiadne ostré veci rub, alebo elektrolyticky pokrývajú farba sa môže vyblednúť.

Keycaps len, Č Klávesnice zahrnuté.

Package zahrnuté:

1 Nastavte X 104 PBT Keycaps (Klávesnica Nie je súčasťou balenia)

Štítky: horský remeselníka keycap, klávesnica mechan, centrum čiapky, transparentné klávesa caps mechanické klávesnice, klávesnica keycap, keycap pbt, vlastné medzerník keycap, v keycap, fr pbt keycap, Keycap.

  • Druh: Klávesa Caps
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ziyoulang