2020 Nové R3 Smart Krúžok Nositeľné Elektronických Komponentov Smart Unlock Krúžok Pre Android, IOS, Windows smart home
2020 Nové R3 Smart Krúžok Nositeľné Elektronických Komponentov Smart Unlock Krúžok Pre Android, IOS, Windows smart home
Sku: g126735
(1 Recenzie)
Novinka

€7.71 €12.24

Popis:

Popis:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

Jakcom R3 smart krúžok je Nositeľné elektronických komponentov, môže sa pripojiť aj IC / ID/ NFC Kariet, ako doorlock alebo mobil Odomknúť Ḃ¢Zaplatiť Ḃ¢Zdieľať informácie alebo Prevádzkovanie niektorých mobilných funkcií ; Pôvodné Zdravie Modul môže zlepšiť ľudské výkon efektívne. Produkt tvar je navrhnutý podľa medzinárodnej populárne prvky, vytvorený z čistého titánu, nie je potrebné tocharge, vysoké nepremokavé, a vhodné pre všetkých ľudí v každom čase.

Má ušľachtilý kvalitu bez sfarbenie, a je vhodný pre každého, aby nosenie a nikdy spôsobiť alergie.

V ḃ°M1 ḃ± a ḃ°ID ḃ± Listov oblasti je vybavená nové dual-core NXP MCU chipset. To môže simulovať a kópia plnej frekvencii rôzne typy non-kontakt IC/ ID cardsmart čipy, ako 13.56 MHZ frekvenčné pásmo Mifare S50 M1, Fudan F08 IC karty čipom alebo 125 KHZ frekvenčné pásmo EM/HID/TI série ID karty čip. Dom doorBuilding doorElevator cardParking cardAttendance machinePayment karty, POS machineSupermarket cardBus karty a Metro karty.

V ḃ°NFC ḃ± Listov oblasti nesie nový NXP smart NFC čip.To prináša najvyššiu rýchlosť prevádzky skúsenosti na nasledujúce mobilné funkcie NFC.Súkromné Poznámka --- Uložiť všetky druhy súkromných informácií na tejto Smart Krúžok ,napríklad Plán Ḃ¢Účty Ḃ¢Memo ,atď. A nastaviť, Krúžok na Dotyk akcia byť jediný spôsob, ako Zobraziť alebo Upraviť.Mobilný telefón zámok --- nastavenie zámku obrazovky a APLIKÁCIÍ zámok náhodne a nechať krúžku sa stal len tlačidlo na vaše súkromie.Rýchly štart --- Rýchly štart multi-function režim scény, uvoľnite ruky s vysokou účinnosťou.Zdieľanie informácií --- Touch zdieľať ḃ°Karty Ḃ±, Ḃ°Webovej stránke na odkaz", a ḃ°Správu & obrázky", a odovzdávať informácie bez námahy, efektívne a špeciálne.

Nie je potrebné batériu chargingWaterproof protiprachová a na jeseň-proofFull USA veľkosti voliteľné --- #7 #8 #9 #10 #11 #12

Špecifikácia:

Hmotnosť:28 g

Rozmery balenia:7*7*6typ

Nosenie metóda:Prst nosenie

Špecifikácie:

Hmotnosť:28 g

Rozmery balenia:7*7*6typ

Nosenie metóda:Prst nosenie

Package Zahrnuté:

1*krúžok

Štítky: ios domácej automatizácie, nfc krúžok, pre domáce, krúžok smart, prenosné elektronické komponenty, arm kapela mobilný telefón, ringly nositeľné smart krúžok, špeciálne elektronické krúžok, yiting smart krúžok, komponenty elektronické.

  • Názov Značky: centechia
  • Jazyk: ŽIADNE
  • Kompatibilita: Android
  • farba: čierna
  • Funkcia: zdieľať
  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Druh: Prípadoch

Súvisiace produkty