SMT 3225 TCXO oscilátor 28.8 Mhz 0,5 ppm (Teplota Kompenzovať crystal Oscilátor) pre RTL SDR USB dongle úpravu s ch
SMT 3225 TCXO oscilátor 28.8 Mhz 0,5 ppm (Teplota Kompenzovať crystal Oscilátor) pre RTL SDR USB dongle úpravu s ch
Sku: g126926
(1 Recenzie)
Novinka

€4.08

Popis:

Čo je TCXO?

TCXO je Krištáľovo Oscilátor s dobrou teplota vlastnosti Crystal jednotky a oproti teplote charakteristiky okruhu (teplotná kompenzácia okruh) v širokom rozsahu teplôt. TCXO skratka pre Tepelne Kompenzované Cystal Oscilátor. To je veľmi stabilný master oscilátor tak, aby frekvencie označené rádio displeja sú acurate a stabilný. Väčšina TCXO to mať najhoršom prípade špecifikácie okolo 1 ppm, niektoré lepšie, niektoré trochu horšie. To znamená, že 1 milióntina, to znamená, že stabilita je lepšia ako 28.8 Hertz na 28.8 M MHz . Rádiá bez TCXO môže mať špecifikácie okolo 10 PPM.

Prečo by som sa chcete/potrebujete jeden?

Pre presné ladenie frekvencie aj medzi veľké teploty v SDR, Teplotná Kompenzácia, Crystal Oscilátor (TCXO) by mali byť použité ako hlavné oscilátor. Štandardné RTL-SDR hardvérovými kľúčmi používa frekvenciu 28.8 MHz a nie prísť s TCXO,najväčší problém však je, že 28.8 MHz TCXO oscilátory nie sú bežne vyskytujú na predaj v malé množstvá. Upravený TCXO modul je založený na štandardných plnej veľkosti R820T RTL-SDR PCB dosky. Vo vnútri môžeme vidieť, že štandardné 28.8 MHz oscilátor bol odstránený a na jeho mieste je 28.8 MHz TCXO oscilátor. Staré oscilátor boli odstránené a nové oscilátor je starostlivo spájkované na svoje miesto. Spájkovania práca sa zdá byť pekné a úhľadné.

RTL SDR potrebné TXCO

Ďalej sme testovali TCXO dongle proti kontroly RTL-SDR, ktorý mal štandardné non-TCXO oscilátor. Najprv sme si zmerali PPM offset pri izbovej teplote proti známym ATIS signál. Na TCXO dongle, museli vyrovnať sa, že bol niekde okolo 0,5 PPM. Kontrolu RTL-SDR mal offset 60 PPM. Ako hardvérový kľúč ohrieva od použitie oscilátora bude skúsenosti tepelný drift, spôsobuje frekvenčný offset zmeniť. Na TCXO by mali byť imúnna voči tento problém vzhľadom k tomu je teplotná kompenzácia obvodov. Na testovanie TCXOs teplotná kompenzácia možností sme umiestnené oboch hardvérovými kľúčmi v mrazničke dobu 30 minút a potom vzal ich a zaznamenajú ich začiatok a koniec PPM vyrovnáva po 30 minútach prevádzky. Na simuláciu teplé prostredie hardvérovými kľúčmi boli tiež umiestnené na základe teplé halogénové svetlo počas prevádzky. Kontrolu RTL-SDR začal s PPM offset 58 PPM a skončil s ofset 72 PPM, čo je celkom drift 14 str. / min. Na TCXO, RTL,-SDR modul začíname s PPM offset ~0,5 PPM a skončil s offset ~0,5 PPM, čo je celkom drift 0 PPM. Nižšie sme zaznamenali animované súbory Gif of drift pozorované v oboch hardvérovými kľúčmi. Prvý GIF ukazuje kontroly RTL-SDR. Všimnite si, ako frekvenčný offset osciluje na ako prvé, a potom pomaly sa posunie preč v jednom smere. Na TCXO dongle vystavené č drift vôbec.

Funkcie

- Typické 3.2 x 2,5 x 0,9 mm keramické SMD balík - Pre automatickú montáž - Kompaktnosť a nízka hmotnosť - Nízka spotreba energie - VCTCXO k dispozícii - Nízka hrúbka TYPICKÉ APLIKÁCIE - GPS - WLAN / WiMAX - Mobilný Telefón

Predaj Obsah

Predaj obsah: 1pc z TXCO osillator 28.8 Mhz Poznámka: Sme predávať len TCXO bez spájkovanie podporu, a uistite sa, že ste zručný o úprave PCB a soldersing SMT skôr ako zadáte objednávku.

Štítky: sdr, airspy r2, rtl sdr, sdr sdrplay, noelec, r820t2 tcxo, rtl sdr antény dĺžka, sdrplay, rtl2832u, rtsp.

  • Stabilita frekvencie: +/-0.5 ppm
  • Napätie: 5V
  • Package: 3225
  • Názov Značky: FOXWEY
  • Oscilátor Typ: tcxo
  • Napájacie Napätie: VCC 3.0 V
  • Číslo Modelu: FTXCO288