Nová Kuchynská Linka Plavidlá Nehrdzavejúcej Ocele Pečiva Cesto Fréza Mixér Mixér Metla, Pečenie Ručné
Nová Kuchynská Linka Plavidlá Nehrdzavejúcej Ocele Pečiva Cesto Fréza Mixér Mixér Metla, Pečenie Ručné
Sku: g126969
(0 Recenzie)
Novinka

€6.90 €9.86

Popis:

Popis:

Naša cesta fréza je vyrobené z potravín-trieda a vysoko kvalitnej nerezovej ocele, zdravé, bezpečnosť a odolné na použitie a je zvyknutý byť prestávka, hrdza a ohýbať. Existuje päť silné čepele z našich cesto fréza, majú ostré hrany, ktoré majú pekné priestoru medzi sebou a tak sa krájať a miešať ľahko. Rukoväť je hladký a veľmi pohodlné a jednoduché uchopenie a použitie. Kovové stranách sú ploché a pevné, aby cesto alebo pečivo mohol pop-up medzi rezacie nože. To nie je ako drevené cesto fréza, mohlo by to pomôže ušetriť veľa energie a veľmi ľahko sa čistí. To je dobrá kuchyňa nástroj pre vás.

Funkcie: Naša cesta fréza je vyrobené z potravín-trieda a vysoko kvalitnej nerezovej ocele, veľmi zdravé a bezpečnosti na použitie ako kuchynský nástroj. A to je tiež veľmi odolný, takže to nebude zlomiť, ohnúť alebo hrdze. Hladké rukoväť je pekné a veľmi pohodlné a jednoduché uchopenie a použitie. Päť silných rezacie nože sú jedinečné v kondícii a nemajú ostré hrany a sú ploché, na bokoch, takže sa krájať a miešať ľahko. To nie je ako cesta fréza s okrúhlym vodičov. Strihacie čepele nie ohnúť v najmenšom, aj keď tlačí nadol na nich, alebo krútenie nich. Kovové stranách sú ploché a pevné, takže keď pečivo alebo cesto sa nadvihne medzi rezacie čepele to nie je ísť v každom smere. Naša cesta fréza je nielen praktické cesto fréza, ale aj cesto mixéra alebo mixéri.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Zobrazí ako obrázok

Šírka: Cca. 4,5 cm / 1.78 palec

Výška: Cca. 11.3 cm / 4.45 palec

Rukoväť Dĺžka: Cca. 10.1 cm / 3.98 palec

Hmotnosť: Cca. 73g

Package Zahrnuté:

1 x Nerezová Oceľ Cesto Fréza

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Balenie zoznam

1 x Nerezová Oceľ Cesto Fréza

Štítky: k45ww, misa kombinovať, kitchenaid ksm150, cesto zmiešavač, vajcia rozšľaháme, cesnak drvič rocker, zmiešavač, šľahač vajcia, hlava mixéra, ručná metla.

  • Certifikácia: CIQ
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Funkcia: Skladom
  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Pečivo Rezačky
  • Číslo Modelu: 1433646
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kit Číslo: 1

Súvisiace produkty