Deti Hrať Stan, Krytý a Vonkajší detský Stan Princess Prenosné Yurt Detská Hračka Domu Plot Ball Pool Stan pre Deti
Deti Hrať Stan, Krytý a Vonkajší detský Stan Princess Prenosné Yurt Detská Hračka Domu Plot Ball Pool Stan pre Deti
Sku: g127022
(4 Recenzie)
Novinka

€21.01 €24.15

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } ULTIMATE RAKETOVÚ LOĎ STAN: Tento jedinečný deti hrať stan je špeciálne pre akékoľvek chlapec a dievča, ktorá je účtovnou sen stať trochu astronaut! Ideálny pre deti, ktoré ako priestor alebo spacehip veci! Používanie internetových stránkach playhouse ako vzdelávací nástroj, učiť o planét, galaxií a iných nebeských telies.

KREATÍVNY PRIESTOR DIZAJN: Dve sieťované okná a jedno veľké otváracie dvere dizajn zabezpečiť lepšie a bezpečnejšie vetranie prostredie.Na lightweightup stan sa dá otvoriť a nastaviť v priebehu niekoľkých minút. To môže tiež byť kompaktne zabalené v cene púzdro pre skladovanie, alebo cestovanie.VYSOKEJ KVALITY: tlač sú netoxické a odolné voči vode. Textílie a laminátové prúty sú silné a odolné. Čistenie detský stan ľahko navlhčenou handričkou a jemným mydlom.

EXKLUZÍVNY PRIESTOR:play stan bude fit v každom vnútorný priestor alebo mimo. Je to nádherný činnosť centra kútik pre deti na odpočinok, čítanie kníh, predstierať, že play store a hrať svoje obľúbené hračky. Vhodné pre deti vo veku 3-ročné a hore.

Každé dieťa chce mať svoje vlastné farebné hrať priestor robiť, čokoľvek chcú. tento deti hrať stan je najlepšou voľbou pre vaše deti' darček, ak tento osobitný deň, ako je DEŇ DETÍ, NARODENINY sa blížia.

Vaše deti budú milovať hrať rocket stan. To bude inšpirovať ich niekedy gg iination. Budú ešte poteší zdieľanie hrať stan so súrodencami a priateľmi. S našimi jeden druh priestoru raketovú loď dizajn, ich iinations ožije, ako majú nekonečné hodiny space exploration počas plazenia a hra v priestore stan.

Rádiové Ovládanie Vhodnosti Cestovanie, Camping

Farebný Priestor Stan

Perfektný Darček pre Deti

Je to perfektný narodeniny alebo Vianoce darček, alebo len prekvapením pre vaše deti. Tento kidsup stany sú vhodné pre deti každého veku. Čo dievčatá a chlapci, všetci ho budú milovať. Je to skvelé miesto na schovávačku, alebo pokojné miesto na oddych alebo čítať, alebo len plaziť.

Existuje mnoho y priestor, maľované na streche stan. Keď vaše dieťa hrá v tejto detský stan, to je ako byť v priestore, ktorý je naozaj zaujímavé. Dôvera nás, vaše deti budú páčiť.

neškodné pre detskú pokožku.

dostatok priestoru pre 1-2 milé deti, aby si šťastná hodina spolu.

Ďalšie Funkcie

Dve sieťované okná a jedno veľké otváracie dvere dizajn zabezpečiť lepšie a bezpečnejšie vetranie prostredie.

Rýchla montáž

Balenie malé pre skladovanie a cestovanie

Taška so zipsom a rukoväťou

Ľahko sa čistí

Jeho priestranný interiér hodí 1-2 deti pohodlne

farba:farebný

Materiál:Polyester

veľkosť:100 x 100 x 135 cm

Obsah Balenia:

1 x deti hrať stan

POZNÁMKA:

Uchovávajte výrobok preč z ohňa a dodávka tepla, tak, aby spôsobiť požiar.

Odporúčaný vek 12+ mesiacov, rokov a hore. Deti by mali hrať za dozoru dospelej osoby a usmernenia.

Prosím, dajte preč balík a príslušenstvo, aby nedošlo k zraneniu, keď sa deti hrajú.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: stan, stan yurt, fold strany stanu, diys detský stan, lopta bazén, dieťa stan, dom pre dieťa, deti stan, teepee, stanový tábor.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty