Protiprachový Kryt Odolný Robustný Plátno Ochrany Prípade S 2KS Široký Relastic Pásma Pre Cricut Maker Preskúmať Vzduchu 2
Protiprachový Kryt Odolný Robustný Plátno Ochrany Prípade S 2KS Široký Relastic Pásma Pre Cricut Maker Preskúmať Vzduchu 2
Sku: g127163
(1 Recenzie)
Novinka

€10.86 €18.40

Popis:

Popis: 1. Vysoko kvalitné tkaniny: Tieto ochranné rukávy sú vyrobené z kvalitného plátno materiálov a sú trvalé. Stroj umývateľný.

2. Pohodlný Dizajn: k Dispozícii sú 2 široký gumičky pomôcť udržať auto kryt pevne. Tam sú 3 vrecká na zadnej strane pre ďalší nástroj kombinácie.

3. Rozmery(cca): 53.34 cm/21in (dĺžka), 15.24 cm/6in (šírka), 13.72 cm/5.40 v (najdlhší výška), 10.80 cm /4.25 v(najkratšia), 0.38 libier. To sa hodí úzko spolupracuje s stroj, aby sa zabránilo prachu.

4. Vhodné Modely: Toto ochranné puzdro je vhodné pre Circut, Preskúmať, Vzduch, Preskúmať, a pre Cricut Maker.

Špecifikácie :

Materiál: plátno

Farba: čierna, sivá, zelená, tlač

Vzťahuje sa na: pre Circut Preskúmať Vzduchu, Preskúmať Vzduchu 2 a pre Cricut Maker

Balenie Zoznam:

Protiprachový Kryt * 1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: rez mat, čepeľ cricut, cricut machin, perá cricut preskúmať vzduchu 2, air band rádio, htc doske kryt, cricut maker, circut, air band prijímať, ploter vinyl.

  • Názov Značky: tmddotda
  • Druh: Iné
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: Protiprachový Kryt Odolný Robustný Ochrany Prípade Cricut Maker Preskúmať Ai
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty