MAGENE S3+ Rýchlosť Tempa, Duálny Snímač ANT+ Bicykel Bicykel Počítač Mount Držiak Pre Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Cyklistické Tachometra
MAGENE S3+ Rýchlosť Tempa, Duálny Snímač ANT+ Bicykel Bicykel Počítač Mount Držiak Pre Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Cyklistické Tachometra
Sku: g127356
(1 Recenzie)
Novinka

€15.02 €28.90

Popis:

MAGENE S3+ Rýchlosť Tempa, Duálny Snímač ANT+ Bicykel Bicykel Počítač Mount Držiak Pre Garmin iGPSPORT Bryton Xoss Cyklistické Tachometra

Prečo je potrebné GPS tachometer + rýchlosť, kadenciu a srdcovej frekvencie monitora?

Rýchlosť tempa, snímač poskytuje mobilný telefón alebo GPS počítač s kadenciou údaje, ktoré nemožno ju získať, pomáha vodičovi na získanie dobrej energie výstupný výkon pomer, a vyhnúť sa energetické straty spôsobené príliš rýchlo alebo príliš pomalé tempo.

Meranie srdcovej frekvencie umožňuje cvičenie bez toho, aby museli hádať zvládnutie právo intenzity, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele efektívne a zabránenie nadmerného alebo nedostatočného výkonu prostredníctvom srdcovej frekvencie detekcie,je ľahko skontrolovať pokrok a preukázať svoje úsilie.

Tieto tri druhy informácií sú zhromažďované v GPS tachometer, ktoré môžu byť ľahko spočítajú a zdieľané prostredníctvom APLIKÁCIE ako Strava.

Make up pre GPS tachometer

Pretože aj mobilné telefóny a GPS počítač, použite navigáciu GPS na určenie rýchlosti, ich presnosť je narušovaná vzorkovacia hustota a algoritmy. V prípade slabý alebo žiadny signál, snímač rýchlosti, vám účinne kompenzovať správnosť údajov, ktoré je dobrým doplnkom k GPS tabuľka kódov.

Vezmite prosím na Vedomie, pre XOSS G Plus

1. Dlho Stlačte pravé tlačidlo na zapnutie.

2. Stlačte ľavé tlačidlo, ak chcete aktivovať GPS

3. Získajte GPS signálu po spustení trvá niekoľko minút

4. Dlho stlačte ľavé a pravé tlačidlo v rovnakom čase, kým ikona je baterka, ktorá označuje, G+ hľadá aktívny snímač okolí.

5. Ak bolo spárovanie úspešné, incon zostane statické, stlačte pravé tlačidlo, zadajte do nastavenie rozhrania, set pneumatík obvod a čas.

XOSS G + GPS počítač s rozhraním Bluetooth a ANT + podpora pre pridanie rýchlosti / kadencie snímač a snímač srdcového tepu, podpora nahrať na mobile APLIKÁCIE;

Záznam 15 typov údajov

Prúd/AVG/MAX RÝCHLOSŤ

Prúd/AVG/MAX Tepovej frekvencie

Prúd/AVG/MAX KADENCIE

Uplynulý Čas/ Výška/ HODINY

Sledovať Vzdialenosť/SVAHU/Celková Vzdialenosť

Ak ste cyklistické nadšencov, alebo plánujú pripojiť šport, potom musíte poznať význam sledovania vašej workouts udržať si motiváciu. To je miesto, kde XOSS G+ príde.

XOSS G+ upgrade na káblové cyklistické počítače s najnovšími prielom v technológii GPS, ktorý sleduje každý a v každom okamihu presne a presne. Je ľahké nainštalovať a ponúka bezproblémový zážitok.

S IPX7 technológie, XOSS G+ je vodotesný, takže sa môžete tešiť na bicykli skúsenosti vo všetkých poveternostných podmienok.

Vo vnútri balenia nájdete XOSS G+ jazda na Bicykli Počítač spolu s inými príslušenstvo vrátane gumové pásy, gumené tesnenie, bike počítača namontovať a USB kábel.

Tempo a Rýchlosť dual sensor

Výroba detaily:

1. Dual Prenosovej Sústavy (ANT+ / Bluetooth) Kompatibilný S Oboma Široko Používané ANT+ a Bluetooth Smart Zariadenia!

2. Ľahko inštalovať, Vodeodolný, Ľahký, Bezdrôtové pripojenie a Č Magnet

3. Rýchlosť a Kadenciu 2 v 1 Senzor (Ak je potrebné sledovať Rýchlosti a Kadencie v rovnakom čase, budete musieť kúpiť 2 jednotky)

4. Kompatibilný S Garmin, Bryton GPS Cyklistické Počítač s ANT+ Systém

5. Tiež kompatibilné so indoor cycling platforma ako Zwift, Sufferfest, TrainerRoad a vaše obľúbené vnútorné. Funguje aj s voľným Wahoo Fitness aplikácie, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, a ďalšie!

H64 Snímač Srdcovej Frekvencie

1. Dlhá výdrž batérie

2. ANT+ & Bluetooth 4.0 podpora

3. Kompatibilný s garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA a tak ďalej

Zoznam balíkov

1. ANT+ & Bluetooth 4.0, Snímač Srdcovej frekvencie

1 CR2032 Batérie

1 Nastaviteľný elastický popruh

Štítky: bryton rider, rec mount, bicykel rám popruh, garmin mount, cadans senzor magene, igsport igs20, centrálna podpora garmin, snímač kadencie počítača, igpsport igs 620, mravec farmy.

  • Batéria výťah: 400 hodín
  • Nepremokavé: IP66
  • Bezdrôtové rozhranie: smart bluetooth / ant+
  • funkcia 3: Bezdrôtový GPS Bicykli jazda na Bicykli Počítača
  • Veľkosť snímača: 85*29.8*38.3 mm
  • Batérie: 2032 gombíková batéria
  • Vysoká Kvalita: Najznámejšie Značky
  • Vhodné pre: Garmin, iGPSPORT, XOSS, Bryton, ZWIFT, STRAVA
  • Názov: MAGENE s XOSS
  • Funkcia 2: H64 Tepovej Frekvencie Pásma
  • pracovná teplota: -20-50
  • Funkcia 1: Bicykel Kadencie Rýchlosti Dual Sensor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Stopky a Príslušenstvo: Bezdrôtové Stopky
  • Certifikácia: CE
  • Číslo Modelu: MAGENE S3+

Súvisiace produkty