VHS na Digitálne Video Converter , Zachytávanie Videa Digitizes videonahrávky Priamo na Pamäťovú Kartu, VIDEO,Pásky, Hi8,Videokamera, DV
VHS na Digitálne Video Converter , Zachytávanie Videa Digitizes videonahrávky Priamo na Pamäťovú Kartu, VIDEO,Pásky, Hi8,Videokamera, DV
Sku: g12766
(1 Recenzie)
Novinka

€98.63

Popis:

Jednoduchý spôsob, ako previesť svoje starých videokaziet, alebo videokamera pásky cez RCA kábel. Analógové videá na digitálny formát s jedným dotykom Tlačidla. Zachytiť video z VIDEO to, VHS, Hi8, Videokamery, DVD, TV BOX & Herné Systémy, atď. Záznam futbal alebo TV show pomocou hlasu prostredníctvom MIC(je súčasťou dodávky).Takže video s svoj vlastný štýl. Je to najjednoduchšie riešenie je k dispozícii! Žiadny Počítač alebo Softvér Vyžaduje, Prenos filmov priamo na okno pamäťovej karty (4G TF (Micro SD karta v cene). Vstavaný reproduktor& 2.3 palcový displej, podporuje, aby si videá dokonale wihtout iné externé zariadenie. Môžu byť použité ako video adaptér pre väčšie obrazovky. Všetko, čo môže byť zobrazený okamžite na obrazovke TELEVÍZORA po pripojení Video Grabber, cez AV, HDMI alebo 3,5 mm AV kábel. HMDI,AV Kábel a 3,5 mm AV kábel sú súčasťou balenia. Ste jedným z tých, ktorí majú základné video dane podkrovie? Dovolenka v Grécku, svadobné, detské prvé kroky, šialene vtipné vyplniť video z 1995 - všetko na pásku.

Zrejme by ste sa skôr mali filmy na DVD, alebo na počítači, alebo snáď len v oveľa hovoril o "cloud." Vlastne kdekoľvek, kde by ste mohli vidieť v jednoduchým spôsobom!

Video Grabber je svetovo unikátne riešenie a najjednoduchší spôsob, ako na digitalizáciu.

Pripojenie videokamera / VHS prehrávač / všetky video zariadenia. Vložte do prístroja pamäťovú kartu, Video Grabber, a stlačte tlačidlo nahrávania.

Akoby zázrakom, film prenesené na pamäťovú kartu, ako je to hral, a môžete súčasne sledovať film na integrovanom displeji. Okrem toho, že ste získali filmy z budúcnosti, možnosti sú teraz nekonečné.

Prehrávanie filmov na vašom TV, potom ich preniesť do POČÍTAČA a upravovať ich alebo ich napálenie na DVD.

Či už si vyberiete, film poklad teraz preč z poľa v podkroví do niečoho, čo môžete skutočne vidieť kedykoľvek keď cítite sa ako na to.

Predstavte si, že úspech na ďalšiu rodinnú večeru!

Tu je návod, ako to funguje... to nemôže byť jednoduchšie!

1) Pripojte Video Digital Converter pre vaše VIDEO, videokamera, alebo iné video zdroja. (RCA kábel je súčasťou dodávky!)

2) Stlačte tlačidlo "Nahrať" tlačidlo na prevodníku a sledujte, ako vaše videa na 2.3" náhľad obrazovky tak, ako to transfery. (Počítač nie je potrebné zachytiť vaše videá!)

3) Prenos vašich digitalizované videá k počítaču pomocou dodaného kábla USB. Potom dal ich do vášho tabletu, smartphonu alebo napáliť disk DVD. môžete previesť vaše digitalizované videá do smartfón a tablet priateľské formáty. Môžete tiež stlačiť vaše videá so softvérom, tak, že môžete zdieľať ich on-line a prostredníctvom e-mailu.

Box Obsahuje

iRecordBox Video Grabber

AV Kábel

USB kábel

HDMI kábel

RCA kábel

Napájací adaptér

Mikrofón

MIC adpater

3.5 AV kábel

Používateľská príručka

4 GB MicroSD Karta

Štítky: samsung hi8 videokamera, skenovanie diapozitívov digitnow, minidv, hi8 digitálne video converter, záznam vhs, páska video, hi8 prehrávač, mp3 prehrávač, hi8, videokamera vhs.

  • Audio Formátov: mp3
  • Audio Video Podpora: AVI
  • Vstavaný Reproduktor: Áno
  • Wifi: No
  • Veľkosť Displeja: 2" - 4"
  • Číslo Modelu: BR130
  • Bluetooth: No
  • Materiál Telesa: Plastové
  • Externá Pamäť: Áno
  • Názov Značky: DIGITNOW
  • Funkcia: Video Výstup
  • Package: Áno
  • Rozlíšenie Displeja: 480 x 360

Súvisiace produkty