SFVEFVD 1PC Príbory Úložný Box Prútik, Vidlice Varenie Lyžice Stierky odvod Vody Rack Organizátor Držiak pre Kúpeľňa Kuchyňa
SFVEFVD 1PC Príbory Úložný Box Prútik, Vidlice Varenie Lyžice Stierky odvod Vody Rack Organizátor Držiak pre Kúpeľňa Kuchyňa
Sku: g127791
(0 Recenzie)
Novinka

€2.66 €3.86

Popis:

Špecifikácie:

Materiál: Plast Veľkosť: app.15x10.2x14cm/5.91x4.02x5.51in Voliteľné Farby: Biela, Šedá, Zelená, tmavomodrá

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je bezpečný a spoľahlivý. Navrhnuté s odtokového otvoru a základné uľahčiť odvodnenie, nie mokrý stôl. Odnímateľné základná zabraňuje kvapiek vody pokles dosku, dobre vetrané, hygienické a zdravé . Ideálny pre umiestnený v kuchyni na ukladanie prútika, lyžice, atď. Tyčinka Skladovanie len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Prútik, Skladovanie

Štítky: príbor, kuchynské zásuvky organizátor zásobník, držiak do kúpeľne, kuchyňa kúpeľňa úložný box, príbory drainer, regály organizátor, kuchyňa polica, oka organizátor sprcha, skladovanie kuchyňa organizácie, príbory držiteľ psa, boxy príbory úložný box.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: SFVEFVD
  • Farby: Biela, Šedá, Zelená, Tmavomodrá
  • Položka: tyčinka skladovanie
  • Veľkosť: App.15x10.2x14cm/5.91x4.02x5.51in

Súvisiace produkty