Bluetooth Čiapočku Klobúk s LED Reflektor Osvetlené Čiapočku Spp Dobíjacia Bezdrôtová Zime Teplé Pletené Klobúk LXH
Bluetooth Čiapočku Klobúk s LED Reflektor Osvetlené Čiapočku Spp Dobíjacia Bezdrôtová Zime Teplé Pletené Klobúk LXH
Sku: g127998
(0 Recenzie)
Novinka

€15.65 €19.57

Popis:

Bluetooth Čiapočku Klobúk s LED Reflektor Osvetlené Čiapočku Spp Dobíjacia Bezdrôtová Zime Teplé Pletené Klobúk LXH Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Baterka Svetlomet Spp, Bluetooth, Vstavané Stereo Reproduktory a Mikrofón. Super mäkký materiál Akryl zrastov čiapočku splniť vaše multi potreby naraz a ľahko umývateľný.

2. USB nabíjateľné batérie, dlhá výdrž batérie.

3. Bezdrôtový klobúk je vybavená LED osvetlenie, ideálne pre nočné aktivity.

4. Tento bluetooth slúchadiel čiapočku umožňuje vám vychutnávať hudbu a zároveň chráni od chladu. Vstavaný mikrofón, vyzdvihnutie hovory priamo a hands-free hovoriť. Ideálne pre prechádzky, beh, lyžovanie, turistika atď.

5. Skvelý Darček: Mäkká elastická materiálu, jedna veľkosť čiapočku fit najviac hláv, ideálny pre mužov aj ženy. Zariadenie s technológiou Bluetooth a lampa sú vymeniteľné, vhodné pre beanie umývanie. Skvelý vianočný darček alebo narodeninám pre rodinu a priateľov!

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Klobúk okraj: žiadny okraj

Spp obvod: pre dospelých (flexibilné)

Ako používať: Zapnite Bluetooth mobilného telefónu, stlačte a podržte tlačidlo pripojenia Bluetooth tlačidlo napájania na klobúk zapnúť, a nájsť BT-01 pripojenie Bluetooth mobilného telefónu.

Balenie Obsahuje:

1 x Bluetooth Čiapočku

1 x USB kábel

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: 6 panel klobúk, remax bezdrôtové, materskej blúzky a topy pre tehotné, klobúk hudba, spp led, zimné klobúk, klobúk led, klobúk ženy, Zimné, 6 panelová čiapka.

  • Štýl: Príležitostné
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Názov Značky: FOURONE
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: Bluetooth čiapočku
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty