Zložené Cvičenie Lavica Flat/Stúpaním/Pokles Výkonu Stoličky pre Plné Telo, posilňovacia Nastaviteľná Hmotnosť Činky na Chrbte Rada
Zložené Cvičenie Lavica Flat/Stúpaním/Pokles Výkonu Stoličky pre Plné Telo, posilňovacia Nastaviteľná Hmotnosť Činky na Chrbte Rada
Sku: g128011
(2 Recenzie)
Novinka

€145.39 €153.05

Popis:

Zložené Cvičenie Lavica Flat/Stúpaním/Pokles Cvičenia na Lavičke pre celotelové Cvičenie, posilňovacia Nastaviteľná Hmotnosť Lavička Činka Bench

Hľadáte dokončiť vaše domáce posilňovne, s najlepšími nastaviteľná lavica peniaze môžete kúpiť? Alebo snáď chcete vylepšiť svoju aktuálnu hmotnosť lavička s viacerými funkciami urobiť, sklon alebo lavička.

Buď ako buď, silový tréning telocvični nie je kompletný bez nastaviteľný hmotnosť lavička, ktorá je dôvod, prečo dal som jeho zoznam spolu si môžete vybrať, ktorý z nich je pre vás to pravé.

Možno si myslíte, že váš domov telovadnica je všetko. Ale kým máte lavičke kotva priestor, aby vám miesto, stlačte tlačidlo lietať, curl, a viac, všetko, čo je v miestnosti s niektorými hmotnosti. Prináša lavica do rovnice vám dáva viac možností a endows priestor s viac vymedzený účel, pretože nebudete používať realizovať za nič, ale cvičenie.

Naše pevné, lavica má sedem nastaviteľné nastavenia a 550-lb. kapacita. Jeho najlepšou vlastnosťou je však jeho skladacie dizajn, ktorý znižuje jej v izbe stopu o viac ako 50 percent, ak je uložené preč.

Funkcie:

Plné telesné cvičenie cvičenie, môžete použiť túto hmotnosť lavica na bench press, sklon a pokles činka, a mnoho rôznych typov cvičenia ako sit-up a push-up .

Navrhnuté s 7 operadla pozície pre plné telo splniť všetky vaše potreby pri tréningu, nastavenie gombíka do správnej polohy, tak jednoduché .

Pohodlné vysokou hustotou penové polstrovanie a sídlo drží telo pevne a zníženie únavu svalov počas tréningu.

Skladacia bench press ľahko na skladovanie, šetrí priestor, keď zložil.

2 rôznych výšok nastaviteľné nohy podržte bar ďalšie stabilitu počas cvičenia

Naše nastaviteľné hmotnosť lavička je ideálna pre prácu a vzdelávanie na váš hrudník, ramená, chrbát, brucho, a ďalšie. Viac ako 20 cvičenia cvičenia, vrátane lavička lisy, by lisy, činka kučery, sit-ups/crunches, poklesy a viac.

Full-tela Cvičenie:

Ab rôzne druhy Cvičenia: brušné curl, reverzné kučery, ležiace nohu zvýšiť .

Hrudník Cvičenie: flat bench press, sklon bench press.

Pleca a Ramena Cvičenie: v sede režijné stlačte, jedno rameno činka bočná zvýšiť.

Stehná Cvičenie: v sede teľa zvýšiť, činka jednu Nohu teľa zvýšiť.

Zadok Cvičenie: glute most, reverzné hyper rozšírenie.

Nastaviteľná hmotnosť lavička s 7 operadla pad pozície a 3 koleno vankúš pozície splniť všetky vaše potreby, je ideálny pre pracovné a odbornej prípravy na váš hrudník, ramená, chrbát, abs a viac

Skladacia lavica cvičenie je možné montovať jednoducho, rovnako ako ľahko sa prenáša& skladovanie. Skvelé pre rôzne cviky na doma alebo v telocvični. Dobré pre byty, malé kancelárie alebo priestory.Môžete ho v rohu alebo pod posteľ, keď dokončíte cvičenie. Vám umožní výrazne zvýšiť svoje sily v hornej časti tela.

Pred 10 cm šírka veľké prísavky môže chrániť podlahu

Nastaviteľné gumené nohy, môže udržať lavičke v mieste, a tiež držať kovový rám z poškodenia podlahy

Skladacia lavica cvičenie navrhnuté s trojuholník štruktúra a ťažkých pribrala ocele, 550 kg hmotnosti, kapacity , ktoré poskytuje stabilnú podporu pre rôzne cviky,č obávať o stabilitu.

CELOTELOVÉ CVIČENIE NA LAVIČKE

Nastaviteľná hmotnosť stojan je ideálny pre pracovné a odbornej prípravy na váš hrudník, ramená, chrbát, brucho, nohy a ďalšie. To je perfektný výkon zariadenia pre poklesy, push up, tricep provízie, sklon T vyvoláva, sedieť ups a ďalšie.

Keď dostanete vaše položky, ak máte nejaké otázky, kontaktujte nás slobodne, a my vám odpoveď vám na 24 hodín a snažiť urobiť pre vás. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, neváhajte sa na nás obrátiť, sme vždy stáť za naše produkty a budú poskytovať najlepšie riešenia pre vás.

Štítky: telocvičňa machin, zložiť hmotnosť lavička, dumbbel, šport muscul, činka bench multi, muži nastaviteľné činka, domyos multi gym, vnútorné zariadenia polica, crowne nohavice, Činka Nan Kilo Moteru.

  • Nosná: 250kg
  • Rám: OCELE
  • Upraviť: Áno
  • Zložiť Veľkosť: 1M*0.65 M*0.4 M
  • Názov: Viacúčelové Cvičenia Na Lavičke
  • Hmotnosť: 13kg
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Viacúčelové Cvičenia Na Lavičke

Súvisiace produkty