Kovové Oká, Drôtené Police Závesné Zložky Mail Dokument Organizátor Noviny azine úložná Polička na Stenu, Police
Kovové Oká, Drôtené Police Závesné Zložky Mail Dokument Organizátor Noviny azine úložná Polička na Stenu, Police
Sku: g128043
(1 Recenzie)
Novinka

€12.04 €17.98

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Kovové Oká, Drôtené Police Závesné Zložky Mail Dokument Organizátor Noviny azine úložná Polička na Stenu, Police

Tento inteligentný, trendy a super funkčné stenu systém funguje v každom priestore domova. Konfigurácia komponentov, aby čo najlepšie vyhovovali vašim potrebám, z organizovania mail na ukladanie azines a súbory, priečinky. S jednoduchým, základné montáž, pevná konštrukcia a kvalitné materiály robia to ľahká voľba. Pohodlný štítok doska umožňuje označiť to, čo je uložené v koši.

Montáž na stenu Dizajn: S stenu dizajn, súbor držiak sa ľahko zavesiť a nie zaberajú miesto. Visí držiak sa vyznačuje silnými skladovanie, silné lepidlo a super nosné až 5 KG.

Pohodlné a Stabilné: regál je riešené závesné otvoru, ktorý robí v knižnici viac pohodlné, stabilné krásne a praktické, keď je zavesené na stene. Môže byť umiestnený v azines a knihy, a preto je najlepšou voľbou pre kancelárie a domácnosti.

Vynikajúca na Zváranie: zváranie priestor je zvárané vynikajúce zváracie proces, ktorý je jednoduchý a duté, módne a krásna. Železný materiál nie je strach, vlhkosti a nie je ľahko daed.

farba: White/Black

Špecifikácie:

Názov: Kovaného Železa azine Rack

Materiál:kov

Proces: ručné zváranie

Veľkosť: cca 35*8*27 cm

Čistá hmotnosť: cca 0,5 kg

Obsah Balenia:

1*azine Rack

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: široký drôtené police, rack, široký úložné poličky, časopis časopis rack, drôt organizátor imdustrial, noviny skladovanie, kolo topánky polica, V kúpeľni polica, modré sklenené jar, oka kovové nástenné ikony.

  • Č. z Stupne: Jeden
  • Číslo Modelu: Časopis Rack
  • Funkcia: Skladom
  • Platné Priestor: Obývacia Izba
  • Klasifikácia: Skladací Stojan
  • Veľkosť: M
  • Typ Inštalácie: Na Stenu Typ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov
  • Použitie: Drobnosti

Súvisiace produkty