Korenie Fľaša Set s Drevené Police Priesvitné čierne Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Soľ, Ocot Sójovou Omáčkou Skladovanie #CW
Korenie Fľaša Set s Drevené Police Priesvitné čierne Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Soľ, Ocot Sójovou Omáčkou Skladovanie #CW
Sku: g128068
(2 Recenzie)
Novinka

€21.63 €28.47

Popis:

Odrážky:

1、Materiál: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, rack je trvanlivé a ľahko sa čistí. Moderný dizajn presýpacích hodín poskytuje nádherný štýl kuchyne.

2、Čerstvú chuť korenín: čerstvých korenín, vaše jedlo bude lepšie. High-kvalitné soľ a korenie brúska prísne dodržiava vaše korenia, zabraňuje ich hromadeniu prachu a vlhkosti, udržuje ich od vlhkosti a prachu, a nezanecháva žiadne prebytočné zvyšky na stole.

3、Jedinečnú: Nerezovej ocele a akrylu olej fľaše; korenie fľašu s drevenou základňou. Jednoduchý držiak vyzerá elegantne a štýlovo na váš stôl kedykoľvek, a priťahuje vašu rodinu a hostí.

4、Pohodlné čistenie: odolný proti Korózii, jednoducho čistiť celého zariadenia v umývačke riadu alebo pod tečúcou vodou, utrite buk polica s mäkkou navlhčenou handričkou.

5、Štruktúra: pracovisko má diamant a námestie možnosti, ktoré sú 4-dielna, 5-dielna korenie fľaše, olej fľaše, sójová omáčka, ocot fľaše, korenie fliaš, to má vždy jeden sa vám páči

Popis:

304 nerezovej ocele priesvitné korenie fľaša nastaviť

Funkcie:

1. Materiál: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, rack je trvanlivé a ľahko sa čistí. Moderný dizajn presýpacích hodín poskytuje nádherný štýl kuchyne.

2. Svieža chuť korenín: čerstvých korenín, vaše jedlo bude lepšie. High-kvalitné soľ a korenie brúska prísne dodržiava vaše korenia, zabraňuje ich hromadeniu prachu a vlhkosti, udržuje ich od vlhkosti a prachu, a nezanecháva žiadne prebytočné zvyšky na stole.

3. Jedinečné: Nerezovej ocele a akrylu olej fľaše; korenie fľašu s drevenou základňou. Jednoduchý držiak vyzerá elegantne a štýlovo na váš stôl kedykoľvek, a priťahuje vašu rodinu a hostí.

4. Pohodlné čistenie: odolný proti Korózii, jednoducho čistiť celého zariadenia v umývačke riadu alebo pod tečúcou vodou, utrite buk polica s mäkkou navlhčenou handričkou.

5. Štruktúra: pracovisko má diamant a námestie možnosti, ktoré sú 4-dielna, 5-dielna korenie fľaše, olej fľaše, sójová omáčka, ocot fľaše, korenie fliaš, to má vždy ten, ktorý sa vám páči.

Špecifikácia:

Názov: Korenie Fľašu s Drevom Základná Sada

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + buk + akryl

Veľkosť: o L232 * W80 * H190mm/9.13*3.15*7.48

Váha: cca 800 g

Balenie Zoznam:

Korenie Fľaše Set so Drevený Základ

Štítky: dávkovač kuchyňa olej, olivový olej stlačte nehrdzavejúcej ocele, korenie fľaša malé, plavidlá drevené držiaka nástroja, Olej Hrniec, drevený stojan na fľaše, rebrík z nehrdzavejúcej ocele, candel držiteľ, žena, sójová omáčka, olej na drevo.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Podpora: Dropshipping
  • Certifikácia: CIQ
  • Materiál: nerez + buk + akryl
  • Riadu Typ: Omáčku Lode
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: korenie fľašu

Súvisiace produkty