FMA Najlepšie Safariland Rýchly Systém uzamykania Auta Safariland QLS Systém Povinnosť Prijímač Doska vhodná pre všetky Glock 1911 M9 P226 Doprava Zadarmo
FMA Najlepšie Safariland Rýchly Systém uzamykania Auta Safariland QLS Systém Povinnosť Prijímač Doska vhodná pre všetky Glock 1911 M9 P226 Doprava Zadarmo
Sku: g128667
(5 Recenzie)
Novinka

€10.88 €15.55

Popis:

5837169793322935 Viac Možností pre Taktické Závesu USA $ 27.22 / USA $ 41.77 / USA $ 21.37 / USA $ 21.52 / USA $ 18.31 / USA $ 94.63 / USA $ 94.63 / USA $ 20.70 /

FMA Najlepšie Safariland Rýchly Systém uzamykania Auta Safariland QLS Systém Povinnosť Prijímač Doska vhodná pre všetky Glock 1911 M9 P226 Doprava Zadarmo

Názov produktu: Rýchly Systém uzamykania Auta

- Hmotnosť:100 g

- FMA Rýchly Systém uzamykania Auta

- Využiť pre Povinnosť a Revolvery

- QLS 19 - Duty Závesu Uzamknutie Vidlice

- QLS 22 - Duty Prijímač Doska - Vyrobené z vstrekovaným nylon, prijímač dosky môžu byť pripevnené na rôznych uhlov podľa preferencií používateľa.

- Na QLS (Rýchly Systém uzamykania) umožňuje rýchly prenos výstroj medzi zdvihák ako opasok, taktické nohu plášť alebo iné stabilnú platformu. Na QLS vidlice a tanier zmes prechádza Úroveň I vytiahnite test. Umožňuje používateľom zmeniť usporiadanie prevodovky rýchlo a ľahko bez použitia náradia.

Hardvér

- Na QLS mužský/ženský pár, je tu zobrazená, môže byť inštalovaný na akýkoľvek Safariland závesu/back-kus kombinácia, ktorá vám umožňuje rýchlo prepínať váš puzdro na iný späť-kus obsahujúci QLS 22 podľa potreby. Na dve časti, QLS 19 a QLS 22 rýchlo a ľahko list spolu a zámok, ktoré tvoria rock-pevné upevnenie medzi závesu a UBL, Taktické Nohu Doska, MOLLE Vesta, Auto Pomlčka, Nočný Stolík, alebo kdekoľvek inde pripojíte prijímač dosky.

- Na Safariland QLS systému je Rýchle, Jednoduché a Bezpečné. Môžete dokonca pripojiť QLS 22 (žena prijímač) na váš stôl, nočnom stolíku, alebo vozidlo, na bezpečné skladovanie vaša zbraň/závesu.

- Na QLS 19 je pripojený k závesu tela a QLS 22 je pripojený k zadnej kus alebo puzdro upevnenie prístroja.

- Na QLS súprava obsahuje spojovacích a kľúča budete musieť pripojiť váš QLS 19 a QLS 22 na vaše závesu a späť-kus. Kompletná inštalácia bude trvať len cca 5 minút

- Zoznam Balíkov:1*Rýchly Systém Uzamykania Auta

Doprava

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Návrat

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 50 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Štítky: Colt 1911, Glock 17, puzdro safariland, replika glock airsoft, glock roni, fma prilba, puzdro, lampa glock 43, Glock 19, puzdro ipsc.

  • Vhodné Pre: Povinnosť Puzdrá
  • Funkcia: Puzdro príslušenstvo
  • Položka: Rýchly Systém Uzamykania Auta
  • Vhodné: pre Zbraň prípade
  • Názov Značky: fma
  • Model: Puzdro QLS Rýchle Zamykanie
  • Uzamknutie Vidlice: QLS 19 Zamykanie
  • Materiál: Nylon
  • Číslo Modelu: Rýchly Systém Uzamykania Auta
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Prijímač Doska: QLS 22 Prijímač Doska

Súvisiace produkty