Voda Flosser Zubné Ústne Irigátor Zuby Cleaner Vybrať Spa Zubnej Starostlivosti Čisté, 7 Multifunkčné Tipy Pre Rodiny
Voda Flosser Zubné Ústne Irigátor Zuby Cleaner Vybrať Spa Zubnej Starostlivosti Čisté, 7 Multifunkčné Tipy Pre Rodiny
Sku: g128699
(3 Recenzie)
Novinka

€35.22 €46.34

Popis:

Informácie o produkte

UISTITE SA, ŽE TIPY SA DÔKLADNE ČISTIŤ PO KAŽDOM POUŽITÍ S Z EXKLUZÍVNEJ TECHNOLÓGIE! ! Kreatívne vstavané svetlo sterilizovať tipy ľahko po každom použití. 7 tipy sú súčasťou build-in úložný priestor, žiadne extra skladovanie potrebné. S týmto zubné ústne irigátor , nikdy strach o nečisté tipy, ŠPECIÁLNE STERILIZÁCIA TECHNOLÓGIA zabezpečuje použití dôkladne očistite tipy, ktoré vám pomôžu vlastné zdravé ďasná, svieži dych a belšie zuby!

ODSTRÁNIŤ TAKMER 99% PLAKU NÁJSŤ V ÚSTACH! Odstraňuje až 99.9% len 3 sekundy plaku z ošetrenej oblasti a je až 50% viac účinné na zlepšenie guma zdravie vs. string niť ako iné vodné flosser. Na Nicefeel zubné vody flosser poskytuje vynikajúcu vodu nite výkon. Čistí hlboko medzi zuby a pod guma linka, kde sú tradičné čistenie a dentálne nite nemôže dosiahnuť, pomocou jedinečná kombinácia tlaku vody a bodec.

VLASTNÉ ZDRAVÉ ĎASNÁ, SVIEŽI DYCH A BELŠIE ZUBY! Táto zubná starostlivosť produkt má schopnosť odstrániť všetky potraviny častíc a nečistôt, ktorý sa nachádza medzi zuby efektívne. Tento elektrický flossers sú nevyhnutnou súčasťou dentálna hygiena pre ľudí všetkých vekových kategórií, ako to zaručuje, že vaše zuby budú zdravé a nadýchnuť sa čerstvého pre veľmi dlhý čas a že vaše ďasná bude aj naďalej zdravý oveľa dlhšie. To tiež ľudia dávky rovnátka, implantáty, korunky, mostíky, a dyhy atď.

ALL-IN-ONE ZUBNÁ VYTVRDZOVANIA PRÍSTROJ S JEDNODUCHÝM OVLÁDANÍM! Tento zubné vody flosser ponúka profesionálne výsledky s jednoduchým používaním a väčšie pohodlie. Prichádza s NASTAVITEĽNÉ PULZUJÚCE TLAK VODY nastavenia, môžete si vybrať vhodné tlak, ktorý najlepšie vyhovuje vám! Čistenie a dentálne nite je teraz možné s jedným pohodlné zariadenie, ktoré ukladá počítadlo priestor a elektrických zásuviek. 360 OTÁČA SMEROM OVLÁDACIEHO GOMBÍKA môžete nastaviť uhol pre čistenie všetkých oblastiach vášho ústnej.

Mnoho ľudí podstúpiť string niť liečby. Ale Nicefeel vody flosser je vedecky zistené, trikrát lepšie riešenie, v porovnaní s reťazec niť z hľadiska čistenia vašich zubov. A čo viac, môžete posilniť vaše ďasná pomocou našich Vody Flosser. To je tiež zistené, že lepšie zaobchádzanie v porovnaní s reťazec niť riešenie.

Nikdy sa nemusíte obávať o baktérií na vašom použiť jet tipy s pomocou nášho špeciálne technológie!

POKROČILÉ TECHNOLÓGIE Čistenia - VYSOKO EFEKTÍVNE!

Táto jednotka je vysoko efektívny, pokiaľ ide odstránenie plaku otázky. Pomocou Nicefeel flossers, môžeme odstrániť takmer 99% Plaku nájsť v ústach. Sú overené byť efektívnejšie ako tradičné zubná niť pre redukciu plaku, gingivitis, a ďasien problém.

S výkonnými pulzácie, na Nicefeel vody flosser sa ukázala byť efektívnejšie ako zubná kefka a zubná niť. Vybavená 10 tlaku vody a bodec čistí hlboko medzi zuby a pod gum-line, kde pravidelné nite nemôže dosiahnuť. Kombinácia vody 10 bodec je prispôsobený pre pohodlnejšie používanie skúsenosti.

1) 3 Riadnym vysokotlakové Tipy s 3 farebný krúžok na všeobecné použitie. Najlepšie pre nočné čistenie.

2) 1 Jazyk Cleaner Tip pre svieži dych. Škrípanie a flush jemne na odstránenie baktérií a zlúčenín síry.

3) 1 Periodontal Tip pre periodontal vrecká. Určené pre oplachovanie hlboko pod ďasien.

4) 1 Ortodontická Tip na traky dopravcov. Splachovacími zvyšky potravín & baktérie z celého zuby nd pod ďasná. Zároveň sa odstráni aj ťažko doska okolo ortodontická zátvorkách a drôty.

5) 1 Zubného Plaku Tip pre implantáty, korunky, mostíky a iné náhrady. Má 3 tenké zväzky štetiny prístup tvrdohlavý doska okolo implantátov, korunky, mostíky a iné oblasti, ktoré sú náchylné k hromadeniu plaku.

Voda flosser bude vaša najlepšia zubná pomáha zlepšiť zdravie ďasien čistenie, masáž a podporu krvného obehu v ďasná.

Štítky: cad cam zubné skener, ultrazvukové zuby čistiace prostriedky, zubné nástroj, stomatológia zuby, ovonni vody flosser zubné ústne irigátor, starostlivosť o chrup asus, h ústne irigátor, profesionálne vody vybrať, azdent hlavu, niť žena.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Názov Značky: VamsLuna
  • Objem: 1000ml
  • Druh: Elektrické Ústne Irigátor
  • UV Funkcia: S UV Dezinfekcia Funkcia
  • Hmotnosť Balenia: 1.251 kg
  • Rozmer výrobku (L x W x H): 20.50 x 17.50 x 9.00 cm
  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Materiály: Plastové
  • Veková Skupina: Dospelí
  • farba: Ako obrázok
  • Číslo Modelu: VL-LY49
  • Napätie: 100-240V
  • Položka Druh: Ústne Irigátor

Súvisiace produkty