Aventik 0/5 Uprostred Arbor Dizajn, Super Svetlo, Kliknite na tlačidlo Zastaviť fishng Cievky NOVÉ Fly Fishing Cievky
Aventik 0/5 Uprostred Arbor Dizajn, Super Svetlo, Kliknite na tlačidlo Zastaviť fishng Cievky NOVÉ Fly Fishing Cievky
Sku: g128821
(1 Recenzie)
Novinka

€56.11

Popis:

Spätná väzba od zákazníkov: Dobré! Ďakujeme, že ste Lepšie, ako som dúfal, dobrá kvalita svetla lietať cievky, pekné pridať na príliš. Popis: Špeciálne vybrané 6061 hliníka Viac svetla a viac silných Super nízka hmotnosť len 90 gramov a 3.17 OZ (pre AMERICKÝ trh)

Klasické kliknite na položku zastaviť dizajn a spoľahlivá niekedy Super linka kapacitou až LW5 alebo LW6 kapacitu linky Na zadnej strane je plný posedenie. Chrániť linky alebo tippets z nezamotá do cievky. Klasický kliknite na položku zastaviť cievky stojí za kolekcii!

Reeldia

Spooldia

Arbordia

SpoolW

Hmotnosť

objem

0/5

75mm(2.96 V)

68mm(2.67 V)

33 mm(1.30 V)

24 mm(0.94 V)

90g(3.17 OZ)

66,599.40 dodáva Sa s black velvet taška a bielej papierovej krabici.

"Rough Ryby Série" Profesionálne navrhnuté a testované tak, aby rukoväť na požiadavky dnešných rybárov. Reeldia :2.95 palec

Spooldia : 2.68 palec

Arbordia : 1.3 palec

Spoolw :0.94 palec

Wight :3.17 OZ

Doprava:

Tovar vám bude zaslaný na vás do 24 hodín po obdržaní platby.

Spojené Štát zásielky:

Tovar vám bude odoslaný e-Paketové s nízkou prepravné náklady z Číny, a dostanete paketové o 7 až 15 pracovný deň, niekedy to bude trvať trochu dlhšie.

Po Celom Svete Zásielky:

Tovar zasielame prostredníctvom Čína príspevok mail, to môže trvať dlhšie, než sa dostanete položky, normálne zásielky na celom svete budú mať 18 až 35 dní.

Môžeme tiež ponúknuť express príspevok ako DHL, FedEx a EMS, ktoré je rýchlejšie a bude trvať niekoľko dní, ale cena 20 eur viac alebo vyšší. Ak ste súrne, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám primerané prepravné poplatky.

Pošleme na sledovanie nie. ak sa vám po odoslaní vašej tovar, takže môžete sledovať zásielky a vedieť, kedy môžete dostať svoje položky.

Kombinovaná doprava:

Ak chcete uložiť prepravné náklady, môžete sa navrhuje, aby jednotlivé položky a zaplatiť v jednej platby. Ak by ste chceli, aby viac, neváhajte a kontaktujte nás na možné zľavy z lodné náklady. Vďaka za vaše milé dôvery.

Navijak, záruka 25 rokov záruka na pôvodného vlastníka pokrýva všetky chyby materiálu a spracovania. Táto záruka poskytuje že chybný Aventik muškárske navijáky bude opravený alebo vymenený v našej voľby bezplatne. Táto záruka sa nevzťahuje na poškodenie spôsobené nehodou, nesprávnym používaním, nesprávnou údržbou alebo zmeny. V týchto prípadoch NÁM naše servisné centrum sa ponúkajú služby oprava od USD20 až USD40 rozsahu. Vo všetkých prípadoch budú zákazníci zodpovednosť za dva spôsob dopravy.

Aventik USA centra služieb zákazníkom, Alhambra, CA-91801, USA

Návrat popis:

1. Tri mesiace záruka je poskytovaná.

2. Vrátiť prepravné poplatky hradí kupujúci.

3. Prosím vrátiť do 7 dní na prijatie položky v prípade, že položka je chybný, sme sa nahradí novým.

4. Prijímame len nepoužitý tovar, ktorý je v dobrom stave.

Prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní, prosím neváhajte a kontaktujte nás, a my sa problém vyriešiť hneď.

Mať dobrý deň!

Štítky: aventik lietať cievky, doubl ryby, cievky navinuté, cnc lietať cievky, červená, spinning cievky, jitai cievky, cievky žltá, fishng, základná gombík, buzzbait.

  • Rybolovné Metódy,: Muškárenie
  • Poloha: JAZERO
  • Veľkosť: 0/5
  • Rybárske Navijaky Typ: Fly Rybárske Koliesko
  • Názov Značky: Aventik
  • farba: Čierna, káva
  • Kategória: lietať cievky
  • Číslo Modelu: Kliknite Na Tlačidlo Zastaviť Cievky

Súvisiace produkty