65-1A Sklo PH Kompozitných Elektród (typ 65-1 PH Sklenenej Elektródy) PH Skla, Kompozitných Elektród
65-1A Sklo PH Kompozitných Elektród (typ 65-1 PH Sklenenej Elektródy) PH Skla, Kompozitných Elektród
Sku: g128948
(0 Recenzie)
Novinka

€13.45 €14.63

Popis:

modname=ckeditor

Jedným·Používať

Táto elektróda je vyrobený upPHComposite elektródou v kombinácii so sklenenou elektródou a referenčnej elektródy,To isPHMeasuring senzor meter,Použité na meranie vo vodných solutionHConcentration(PHValue),Široko používané v testingPHIn všetky polia。Elektródy, ktoré kupujete, sú starostlivo vytvorený presnosť analýzy a test snímačov.,Produkt bol podrobený komplexné testovanie pred opustením továrne.,Ak používateľ pozorne sleduje nasledujúce pokyny pre prevádzku a údržbu,najlepšie otestovať účinok môže byť získané a životnosť elektródy sa môže predĺžiť..

Druhý·Model a hlavné technické parametre

Model

Rozsah merania

Rozsah Teplôt

Nula

Hodnota PH

Alkalické errormV

Vnútorný odpor

Sklon

Čas odozvy

Opakovanie

NoisemV

Poznámky

65-1A

0-14PH

0-100 Stupeň

7 ±0.25

≤15

≤250

≥98

≤1

<0.017

<0.5

Sklo shell

Tri.Pracovné prostredie

1 . Okolia temperature5-40Degree 2. Okolia relatívna vlhkosť:≤85%

Štyri.Použitie, údržba a preventívne opatrenia

1. Vyberte elektródy ochranné puzdro pred testovaním(riešenie v rukáve is3MKCL,Ak kryštály prenikať von,Je normálny jav Nemá vplyv na použitie elektródy) 2. Pozorujte, či sú všetky citlivé bubliny sú naplnené kvapalinou.,Ak bubliny sa nachádzajú,elektródy by mala byť jemne prudko nadol(Ako teplomer),Na odstránenie bublín v citlivé bubliny,Inak, skúška presnosti bude mať vplyv..

Päť.Elektródy andPHMatching kalibrácia a testovanie

1. WillPHElectrode connectionPHInstrument textu,Správne pripojenie.Kalibráciu podľa nástroja návod na obsluhu,sa meria po výsledky kalibrácie.

Šesť.Elektródy ochrana a údržba

1. Elektródy medzera,Prosím, vyčistite elektródy s destilovanou vodou,Suché do ochranné fľaše,Aplikovať riešenie, ak chcete aktivovať pred ďalšou Skúškou.

2 . Ak elektródy nie je použitý na dlhú dobu,Opláchnite ho čistou,Absorbovať zostatková destilovanej vody.

3 . Citlivé sklo bubliny na prednom konci elektródy nemôže kontaktovať ťažké objekty.,Akékoľvek poškodenie a utieranie spôsobí elektródy na neúspech..

4. Po dlhodobom užívaní elektródy,sklon a rýchlosť odozvy elektródy sa môže znížiť..merania koniec elektródy môže byť namočené in4%HFMiddle3-5Seconds alebo thinHCLIn solution1-2 minúty,Po umytí s destilovanou vodou, v chloridu draselného(4M)Namočiť do roztoku, aby ju obnoviť.

5. Ak je látka v kontajneri, aby bol testovaný, že je náchylný k kontaminujúcich citlivé bublina gule alebo blokovanie kvapaliny hranice, elektródy bude passivated.,Rýchlosť odozvy je samozrejme pomalšie v jav.,Sklon zníženie alebo nestabilná čítanie,To by malo byť na základe charakteru znečisťujúcej látky,Zvoliť vhodné riešenie pre čistenie,Aby to Nové.Nájdete v tabuľke nižšie sa pre znečisťujúce látky a vhodné čistiace prostriedky.

Znečisťujúcich látok

Čistiaci prostriedok

Organické oxidov Kovov

Menej/MHCL

Organické lipidov

Riedenie mydlom alebo čistiacimi prostriedkami

Živica,Polymér Jing látok

Alkohol, Acetón Éter

Bielkoviny krviniek zrazenina

Kyselina enzým riešenie

Farbivá

Riedenie, bieliace prostriedky, peroxid Vodíka

6. Každý, kto potrebuje opatrenie rozpustné polykarbonátu živice Organické Rozpúšťadlo,Prosím, choosePHGlass shell typ elektródy v kompozitných elektród(SuchE-314Type som kompozitných elektród)

Štítky: ph meter sklenenej elektródy, ph artičok sklo, sklo ph elektródy sondy, tvár elektródy sklo, ph elektródou hliníka, sklo ph electrod, opracovanie skla elektródy, kombinácia ph elektródy, ph elektródy sklo bnc, syr sklo ph elektródy.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE