S78-10 obrábacie stroje Priemer 80mm x 24mm-M10, anti-vibračná vyrovnanie úchytky,ktorým sa stroj nohy,nohy pad,
S78-10 obrábacie stroje Priemer 80mm x 24mm-M10, anti-vibračná vyrovnanie úchytky,ktorým sa stroj nohy,nohy pad,
Sku: g129068
(0 Recenzie)
Novinka

€16.16

Popis:

S78 stroj nivelačný anti-vibračná mount

To môže znížiť vibrácie a otrasy stroj od podlahy ,ale tiež môže znížiť vplyvy z iných stroj .lepšie častí končí a vysokú kvalitu od redukcia vibrácií..to eliminuje hluk prevedené z podlahy, alebo v dôsledku rezonancie budovy .

Stroj sú stacionárne na zem, bez kotvy.to keeos stroj v jeho postavenie ,preto náklady na inštaláciu a čas môže byť výrazne uložené.rozloženie môžete ľahko zmeniť na zlepšenie produktivity .stroje je možné nastaviť až na druhom poschodí.

Stroj nástroje úrovni môže byť veľký rozsah upravené , ľahko a rýchlo.

Elastomérov je vyrobený z nitvile gumy,môže odolať oleja a chladiva .

Aplikácia

Kovoobrábacie stroje na tvárnenie kovov stroje, gumy a plastov stroje.tlačiarenské stroje, drôt stroje, baliace stroje,potraviny proces strojov , generátorov a ťažkých strojov.

Ako nainštalovať

Miesto úchytov,podľa anchor otvoru stroja .vložte skrutku do otvoru pre skrutku na vrchu. A zaskrutkujte ju, až kým sa dosiahne podkladnú dosku. Potom upravte úroveň machne. Konečne dotiahnuť matice.

Štítky: brzdy stlačte, šľachy, súčasťou drevo sústruh, upraviť nohy, cnc, miestny úrovni, proti vibráciám koberec podložky, vibrácie úchytky, strojové zariadenie, nástroje cnc, 80mm vretena mount držiak.

  • Názov Značky: BeiFute
  • Druh: anti-držiaky
  • CNC alebo Nie: cnc
  • stav: Nové
  • Číslo Modelu: anti-držiaky