Zaťahovacie Kufri Kryt Čierny Batožiny Dopravca Záves s Potiahnite Pracka Auto batožinového priestoru Závesy Pre Typ Roku 2018-2019
Zaťahovacie Kufri Kryt Čierny Batožiny Dopravca Záves s Potiahnite Pracka Auto batožinového priestoru Závesy Pre Typ Roku 2018-2019
Sku: g129069
(0 Recenzie)
Novinka

€21.85 €26.02

Popis:

Položka Informácie: 1.Umiestnenie na Vozidle: Náklad/batožinového priestoru, Zadné. 2.Typ: Nákladu Kryt. 3.Farba: Čierna. 4.Materiál:600 D + Oxford látky. 5.Vhodné Pre: Pre Chevrolet Rovnodennosti 2018-2019. 6.Balenie Obsahuje:1 Ks Batožiny Dopravca Opony Položka Funkcie: 1. Vyrobené z vysoko kvalitného odolného 600 D + Oxford handričkou materiálu, viac odolná. 2. Odtieň opony je stanovená na batožinového priestoru, jednoduchá inštalácia .Dokonale rozdeľuje batožinového priestoru do dvoch vrstvách, ktoré je vhodné pre skladovanie tovaru, na maximálne využitie priestoru, na ochranu vášho tovaru z peeping, tak, že vaše auto bude nie tak preplnené. 3.Kompletný tovar ochranu. Môžete účinne chrániť tovaru v kufri, lepšiu ochranu osobných údajov a ochranu pred krádežou. Keď chcete dať vysoké položky, môžete tiež ľahko rozobrať a nainštalujte ich.To môže byť natiahnuté voľne.Keď ich použijete, stačí vytiahnuť im. Keď ich nepoužívate, môžete dať ich do. 4.Plne vysúvacia ako okno odtieň pre jednoduché používanie a odstránenie,Priame snap-on navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu. 5.Vhodné pre C h e v r o l e t E q u i n o x. Či už ide o obchodné darček, výstavy,festival alebo výročia, oslavy, je to dobrý darček pre milovníkov automobilov. Poznámka: 1. Skontrolujte, či je táto položka sa zmestí na vaše auto pred nákupom. 2. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade.

Colné A Povinnosti:

Q --Má vaša cena zahŕňa clo alebo DPH, koľko daň musím zaplatiť?

Nie, cena našich produktov nezahŕňa clo alebo DPH. Sme len nabíjanie vášho tovaru náklady a prepravné náklady. ak sú účtované s DPH, stačí zaplatiť ho do svojich ciel.

Vo väčšine krajín, budete musieť zaplatiť dane alebo clá na dovážaný tovar. Niekedy tovaru v určitej hodnote, alebo v určitých kategórií, nezahŕňajú dane.

Pravidlá sú rozdielne v každej krajine. Bohužiaľ, neexistuje žiadny spôsob, ako nám vedieť, pravidlá, predpisy, zvyky, tradície, postupy, miesta, systémov, systémov, papierovanie, kódy, zákonov alebo rozhodnutí každej jednej krajine.

Preto nemôže a nebude poskytovať rady o daní vo vašej krajine. Ako kupujúci, je to vaša zodpovednosť, ak chcete zistiť, ktoré informácie predtým, ako si objednať tovar.

Ak budete musieť zaplatiť dovozné dane , doplnkové clá a dane z predaja, budete musieť zaplatiť kuriérovi pri prevzatí obalu(ov). Nemôžeme tento výpočet pre vás a nie je tam žiadny spôsob, ako pre-ju zaplatiť. Ak ste drop-poštovné alebo zaslaním daru položka na niekoho, prosím, uistite sa, že sú si vedomí možnosť museli platiť dane pri prevzatí tovaru.

Vďaka za vašu pozornosť.

Štítky: logo toyota rav4 2020, model 3 tesla spojler, bmw g20 m performance, kia rio, jetta mk5, príslušenstvo suzuki jimny, bočné nissan x trail t32, držiak do vozidla telefón, audi a5, abarth nálepky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Rok:
  • Položka Hmotnosť: 1300g
  • Položka Druh: Zadné Nosiče A Príslušenstvo
  • Názov Značky: AUMOHALL
  • Vhodné pre:
  • Položka Šírka: 68cm
  • Špeciálne Funkcie: Zaťahovacie Auto Kryt Batožinového Priestoru
  • Farba:
  • Položka Dĺžka: 134cm
  • Minimálna Hmotnosť Odporúčanie: 0kg
  • Položka Výška: 1cm
  • Druh Materiálu: Nylon
  • Maximálna Hmotnosť Odporúčanie: 10 kg

Súvisiace produkty