Vysoko Kvalitné Farebné Dievča Tutu Čistý Spodnička Underskirt Biele, Čierne Krátke Jupon Mariage Spodničky Pre Svadobné Šaty
Vysoko Kvalitné Farebné Dievča Tutu Čistý Spodnička Underskirt Biele, Čierne Krátke Jupon Mariage Spodničky Pre Svadobné Šaty
Sku: g129487
(0 Recenzie)
Novinka

€8.89 €13.07

Popis:

Poznámky:

1. Nemôžeme sľúbiť, šaty, 100% rovnaké ako na obrázku, ale môžeme si to krásna ako obrázok.

2 . Svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice,svadobný závoj, a krinolína spodnička (ak je toto príslušenstvo ukazujú na obrázky,ak chcete príslušenstvo ako na obrázku,prosím, kontaktujte nás, aby im) .

3. Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek. W e nemôže garantovať, že farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

4 . Prosím, dajte nám vašu presnú veľkosť a farbu pri objednávke, a prijímame na proces vráti, keď je to potrebné, v záujme toho, aby sa šaty veľmi fit s vami!

5. Ak presiahnuť 24 hodín, veľkosť alebo farbu alebo údaje o vašej objednávky je nutné meniť, prosím pošlite správu na nás, ale budete musieť zaplatiť manipulačný poplatok, tiež prosím odložiť odoslaní vašej objednávky.

6. Tam bude $30 alebo viac dodatočných nákladov na plus veľkosť alebo zmena dizajnu služby na model.

*O Veľkosti*

Môžete si vybrať štandardnej veľkosti z našich veľkosti grafu nižšie, alebo môžete nám ponúkajú svoje vlastné podrobné merania ako formát, ktorý sa zobrazuje pod.

* Upozornenie: potrebujeme vaše merania na prsia,pás,boky,duté podlahy a prírodných výšky, Ak vaše šaty musia byť zákazku. Ak vaše šaty majú rukávy alebo jakcet,prosím ponúknuť nám vaše ďalšie merania na rameno,bradavky na bradavky,armscye,rameno obvodu a dĺžky ramien.

*O Farieb*

*Spracovanie & Zásielky*

1. Šaty by mohlo byť hotové v 10-25 dní. Počas špeciálne dovolenku, napríklad Čínskej Festival, Sviatok, štátny Sviatok, čas spracovania bude trochu dlhšie.

2. Dodacia lehota je založené na spôsob dopravy. Bude to trvať 1-3 pracovné dni okolo UPS, 5-7 pracovných dní po DHL, FEDEX, 7 až 15 pracovných dní pre EMS, TNT.

3. Doprava zdarma sa vzťahuje na Epacket a Čína Príspevok Vzduchu.

*Vrátiť & Vrátenie Peňazí*

Všetky šaty, ktoré sme urobili v 85% ~ 95% podobnosť s pôvodným obrázkom, pokiaľ požiadate o 100% rovnaké ako na obrázku, prosím, prieskumu pred platby.

Farba Nezhody : nastavenie obrazovky počítača sa môže zmeniť farbu fotografie uvedené na našich webových stránkach. Mierne farebný nesúlad medzi farba svoje šaty a farba zobrazuje na obrazovke, môže to znamenať, že šaty je chybný, alebo misshipped. Avšak, ak ste si istí, že ste prijali položku v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí, ak je to možné.

Veľkosti Otázky : Ako všetky naše šaty sú ručne-swen a vlastné prispôsobené, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden palec v oboch smeroch z uvedených meraní. Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.

Šaty nie je veľkosť, ktorú objednal:

Ak vaše šaty veľkosť líšia od špecifikácií vaša objednávka viac ako jeden palcov,prosím, neváhajte a vyberte si z nasledujúcich možností:

-- vyzývame vás nájsť miestny krajčír, aby sdjustments. V tomto prípade budeme na náhradu až do $15-30 v krajčírstvo náklady. (Ako väčšina šaty sú továreň na priamy predaj s dopravou zdarma), Ak ste túto možnosť vyberte,prosím, nezabudnite požiadať o doručení z vášho mieru ako kópia musí byť k dispozícii pri žiadosti o vrátenie dane.

-- môžete využiť naše úpravy bezplatne, sme zaplatiť poplatky za doručenie znova, kupujúci zaplatiť vrátiť prepravné náklady. Zvyčajne to bude stáť $30-45 za prepravné poplatky. Podrobnosti,prosím, spýtajte sa na pošte.

-- môžete vrátiť šaty od nás dostávať plnú náhradu, vracajúci sa prepravné náklady kupujúcemu na jeho náklady.

Šaty sú veľkosti ste si objednali ale nie nezmestia:

-- môžete ísť do miestnej mieru, aby si šaty veľkosť (na vlastné náklady).

-- môžete použiť náš zmene služby na veľkosť vaše šaty. Kontaktujte nás, môžeme opraviť to pre vás zadarmo s 5 dní, kupujúci zaplatí všetky prepravné poplatky.

Prosím, uvedomte si, že ak vaša objednávka špecifikácie sa líšia príliš výrazne z konečnej veľkosti žiadosti, zmena veľkosti, nemusí byť možné. Ale stále sme vám dobrú cenu, ak chcete novú.

Chybné, Poškodené alebo Mis-dodaní Položky:

Máte nárok na vrátenie plnej kúpnej ceny plus poštovné za chybné, poškodené, mis-dodaní položky. Ak si myslíte, že váš výrobok bol poškodený počas dodanie, musíte najprv získať "škody." dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom.

Štítky: biela spodnička čierna, bling morská víla svadobné šaty, malé čierne spodnička, veľký krátke spodnička, lacné krátke spodnička, zlato tutu, bežné muž tričko, čierne svadobné šaty, spodnička krátke čierne, spodnička dieťa čierna.

  • Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: CPA261
  • farba: Farebnú fotografiu
  • Príležitosti: večer/prom
  • Technics: Prehrabať
  • Veľkosť: zadarmo veľkosť
  • Názov Značky: babyonlinedress
  • Položka Druh: spodnička
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Silhouette: RIADOK