Digitálny Budík Drevené LED Teplota Elektronické Ovládanie Hlasom Tabuľka Hodiny
Digitálny Budík Drevené LED Teplota Elektronické Ovládanie Hlasom Tabuľka Hodiny
Sku: g129809
(0 Recenzie)
Novinka

€12.47 €17.82

Popis:

Digitálny Budík Drevené LED Teplota Elektronické Ovládanie Hlasom Tabuľka Hodiny

Popis:

High Definition LED Displej: LED displej pre jednoduché prezeranie času, jasne viditeľné z každého uhla.Hoci je to už tradičné nastavenie metódy a musí byť manuálne upravené tak, aby čas, nemusíte sa starať o príjem rádiových vĺn ako z rádia hodiny.2 Voliteľné Režimy Zobrazenia: 1) Vlhkosť je vždy zobrazený dátum sa zobrazuje striedavo s času a teploty, 2) Hodiny a teplota a vlhkosť je vždy zobrazená na displeji.

Multi-function: 1) 12H/24H systém, 2) teplota, 3) vlhkosť, 4) 3 alarmy, 5) hlasové snímanie/konštantné svetlo, 6) 3 úrovne jasu, 7) nastavenia pamäte aj vtedy, keď je vypnuté napájanie, 8) energie v režime šetrenia.

Nastavenie jasu & Energeticky Úsporné Funkcie: LED svetlo môže byť upravená v 3 úrovniach jasu (svetlé, normálne, tmavé), takže si môžete vybrať ten správny jas pre váš prípad.Od 18:00 do 7:00 nasledujúce ráno, jas sa automaticky poznať, úspory energie a oko prostrediu.

Hlas Snímanie/Konštantné Svetlo: môžete prepnúť z hlasového snímanie a konštantné svetlo.V snímací režim, bude to len rozsvieti, keď zistí, zvukové alebo vibračné nad 60db.

Hodiny s 2 typy napájanie: Môžu byť použité v prípade výpadku napájania pomocou batérií alebo USB súčasne.S pamäťová funkcia, aj keď výkon je dočasne vypnutá, nie je potrebné zmeniť to.Napájací adaptér nie je súčasťou, musíte si ho zakúpiť samostatne.

Funkcie:

1. Čas, dátum, rok, teplota, vlhkosť zobrazenie

2. 3 skupiny nastavenia budíka, a hlasového ovládania alebo konštantný svetelný režim

3. 3 úrovne jasu alebo automatický jas halving (21:00 -7: 00)

4. 12/24 hodín konverzie, ℃ / ℉ zobrazenie teploty

5. Budíka na pracovné dni / 7 dní

LED Teplotu a vlhkosť, alarm pokyny

produkty všeobecné konfigurácie(kód drevené hodiny,použite manuálne.USB riadok)

Zobraziť jedle krok:prosím stlačte tlačidlo napájania tlačidlo reset(reset tlačidlo)na returm na výrobné nastavenia.a potom začať ho používať.

Tipy:Používať bežné zásuvky(DC/5V500MA),núdzové batérie(3*AAA alebo 4*AAAbattery)(batérie, alebo ak je displej stmavne boli blikať,čo znamená, že batéria je slabá.prosím, výmena batérie, aby sa zabránilo, aby sa zabránilo úniku vody a poškodenie výrobku.)

Stlačte ľubovoľné tlačidlo, ak chcete budík vypnúť späť

V rámci hlasového režimu.keď blízkosti tlieskanie alebo ťuknite na položku budík do wake up displej

Package zahrnuté:

1x Budík (bez batérie)

1x USB nabíjací kábel

Štítky: veľa drevené nástenné hodiny, kuchynský časovač, 2d nástenné hodiny, kohútik v kuchyni, postupné východom slnka budík, nixi hodiny, abajures vintage, inteligentný budík, veľké nástenné hodiny stanice, budík ciferný.

  • Merače Typ: Digitálne Merače
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty