Nová Hojdačka, Hračky Pre Deti Prúžok Kamuflážny Vzor Kolo Hniezdo Strom Swing Deti Hračky Vonkajšie Vnútorné Skladanie Baby Swing Závesné Kreslo
Nová Hojdačka, Hračky Pre Deti Prúžok Kamuflážny Vzor Kolo Hniezdo Strom Swing Deti Hračky Vonkajšie Vnútorné Skladanie Baby Swing Závesné Kreslo
Sku: g129851
(0 Recenzie)
Novinka

€82.65 €137.75

Popis:

Nová Hojdačka, Hračky Pre Deti Prúžok Kamuflážny Vzor Kolo Hniezdo Strom Swing Deti Hračky Vonkajšie Vnútorné Skladanie Baby Swing Závesné Kreslo

Popis produktu

40" Tanier Strom Swing

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý vydrží až 200 libier, Lietanie Veverička ™ 40" Tanier Strom Swing funkcie odolný oceľový rám s penou polstrovanie pre pohodlie a bezpečnosť.

VAROVANIE: SKONTROLUJTE, ČASTO

Tento produkt obsahuje diely, ktoré sa môžu nosiť alebo uvoľnite počas používania. Utiahnite všetky hardvérové a skontrolujte, či všetky komponenty pre nosenie.

Odporúčané, ale nie je obmedzené na vek 5-12, táto hojdačka je skvelá pre každého, kto hop a hrať. 40" v priemere, Lietanie Veverička ™Strom hojdačka je dostatočne veľké pre viaceré deti jazdiť. Veverička Produkty ponúkajú dlhú životnosť a potešenie na všetky ich výrobky pre nekonečnú zábavu.

VÝSTRAHA: PRE DOSPELÝCH VYŽADUJE MONTÁŽ

ZÁRUKA-Proti výrobca vady. Nie je vhodný pre deti do 5. Funkcie:

1. EVA penovou ochranou robustný oceľový rám, pohodlné a bezpečné pre deti.

2. 600D Oxford polyester textílie kombinovať oka splnené sedadla umožňuje vody uniknúť.

3. Odnímateľný dizajn, ľahké skladovanie, Montáž v minútach(skrutky sú uvedené).

4. 1 Meter/40 palcový Priemer, veľký priestor umožňujú deti sedieť voľne.

5. Schválené kvality, spĺňajú požiadavky na bezpečnosť. 6.Vhodný pre Deti a pre Dospelých( R ecommended pre ryby vo veku 5 a viac ). Pls na vedomie, že Po skončení používania swing, prosím, zbierať to správne, nie dať to pod slnkom alebo dažďom, tak, aby sa zabezpečilo dlhodobé použitie Špecifikácie:

Materiál: Nylon Lano+Duševné+Oxford Tkanina

Priemer(cca): 100 cm/40 palcov.

Swing dĺžka: 1.8 m / 71 cm

Nosnosť: 180 kg /400 lb

Čistá Hmotnosť: cca 3.9 Kg 8 Farby:Fialová,Zelená,Modrá,Čierna,Béžová,Ružová,Červená,Orange Package zahrnuté:

1 Ks Swing 1 Sada Príslušenstva( T op dva popruhy vylúčené )

Kupujúci je Oznámenia v prípade, Ak potrebujete špeciálne farby (musia byť opísané v položke zoznamu), a iné špeciálne požiadavky. prosím, napíšte vašu požiadavku do poznámky, budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky, ak je to v zásob, ak ste nemali robiť to, budem nie je zodpovedná za nesprávne odoslané položky pre vás.

Ak si chcete kúpiť vo veľkých množstvách, pozri môj obchod a zadajte veľkoobchod katalóg alebo odoslať položku názov a množstvo, ktoré potrebujete, potom budeme citovať vás najlepšiu cenu.

Položka umiestnenie je v Číne, a my kríž palube lodnej dopravy upozorňujeme, že medzinárodnej prepravy zvyčajne trvať dlhšie, že domáce, ako je to založené na prepravných služieb a zvyky. Všetky položky bude dodaný obvykle do 48 hodín po prijatí platby, s výnimkou právnych dovolenku.

Poštovné pošleme produktov prostredníctvom Čína Príspevok a poskytnúť vyjadriť nasledovne:

1. Doporučenou poštou na väčšinu krajiny): Normálne príchode na miesto určenia 18-29 dní.

2. Express (DHL/EMS, atď.): Normálne príchode na miesto určenia 3-8 Pracovných dní.

Následné je odhadovaný čas tabuľke doporučenou

Ak položka je stratené počas prepravy s doporučenou poštou, prosím, aby pre tvrdenie o post office.

Prepravné náklady budú vzťahovať na manipulačné poplatky, balenie poplatkov a poplatkov za doručenie. Tovar vám bude odoslaný na Golstroj.sk potvrdil adresy len, preto sa prosím uistite sa, že adresa je správna.

Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane. Dôvodom je, že dodacia lehota je vysoko závislá a poskytovaných poštových Služieb (okrem víkendov a sviatkov) podľa mojich skúseností. Vlastné v nasledovať krajiny je prísne, takže dodacia lehota na tieto krajiny sa niekedy môže byť dlhšia, než ďalším hlavným krajiny: Taliansko, Nemecko, Francúzsko, Španielsko atď., ak by ste boli z týchto krajín, pls byť trpezlivý. Pls upozornenie: toto nemám na mysli nie sú žiadny problém určite na zákazku v inom hlavné krajiny.

Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je veľmi závisia od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti v oboch našich krajín. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Kupujúci by mal zodpovednosť za žiadne povinnosti a vlastné poplatky z vašej krajine. Prosím, informujte sa u svojho vlastného pred cenovú ponuku.

Štítky: tábor swing stoličky, deti, hojdačka, big baby swing stoličky, záhrada plesní, swing strom, dospelý dieťa vyhadzovač, lacná záhradná hojdačka stoličky, stolička swing, salón skladacie stoličky, hnedé detská hojdačka.

  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov
  • Číslo Modelu: 100
  • Dodanie Typ: V Sklade
  • Názov Značky: AHOJ SUYI
  • Materiál: Kov
  • Funkcie: vonku

Súvisiace produkty