ERMAKOVA Silikónové GRIL Grilovanie Tong Šalát, Chlieb Slúžiace Tong Non-Stick Kuchyňa Gril Grilovanie Varenie Tong s Spoločného Zámok
ERMAKOVA Silikónové GRIL Grilovanie Tong Šalát, Chlieb Slúžiace Tong Non-Stick Kuchyňa Gril Grilovanie Varenie Tong s Spoločného Zámok
Sku: g130036
(4 Recenzie)
Novinka

€3.55 €5.93

Popis:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ+ silikón

Veľkosť: 27 cm(celková dĺžka)*3,5 cm(šírka)/10.6"*1.3"(9-Palec)

34.5 cm(celková dĺžka)*3,5 cm(šírka)/13.5"*1.3"(12-Palec)

Farba: Čierna, Červená

Hmotnosť: 120 g/ks(9-Palcový)

140 g/pc(12-Palcový)

Package Zahrnuté:

1 x 9-palcový silikónové tong

alebo 1 x 12 palcový silikónové tong

Funkcie: 1. Vysoká Kvalita - tong ponúka najlepšiu priľnavosť a kontrolu k dispozícii, ktoré sa nebude topiť, hrdza alebo vločka do svojho jedla. Sú vyrobené s extra hrubé 1.00 mm z nehrdzavejúcej ocele,vybavené krúžok-pull systém zamykania, ktorý je vyrobený na poslednú; 2. BEZPEČNÉ A ZDRAVÉ PRE VAŠU RODINU - my Sme tieto potreby seba a chcieť to najlepšie pre naše rodiny a tvoje. Naše FDA-silikónu je bezpečnosť-testované, tepelne odolný až do 480 F, a zaručené 100% BPA-free. Nemajú žiadne odnímateľné časti a súčasti pre baktérie rastú, a sú non-stick priateľské chrániť váš riad; 3. SA INŠPIROVAŤ LÁSKA variť ZNOVA - Váš štýlový nový klieští bude takáto radosť používať (a sú umývateľné v umývačke riadu), takže budete čoskoro byť vytvorenie nebeský jedál pre priateľov a rodinu. 4. VŠESTRANNÝ A ZÁKLADNÉ KUCHYNSKÉ SET - Sada Obsahuje: 1 x 9-Palcový Klieští: 9" Kľučky (10" vrátane zámku) . 1 x 12 Palcový Klieští: 12" Kľučky (13" vrátane zámku).

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: barbecu gril, gril na drevené uhlie, barbecu, cake decor nástroj, ul varenie, príslušenstvo kuchyňa, kuchyňa sada riadu, variť nástroj, escurreplatos cocina, crative silikónové kuchynské doplnky.

  • Druh: tong,šalát tong,chlieb tong,BBQ Tong,Varenie tong
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Materiál: Kov
  • Certifikácia: CIQ
  • Náradie Typ: Klieštiky
  • Číslo Modelu: SF-04
  • Iné: kuchynské doplnky,kuchynské pomôcky
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Názov Značky: Ermakova

Súvisiace produkty