Otočí Potkan Hračka pre Mačky Zábavné Bezdrôtové Elektronické Diaľkové Ovládanie Myši Psy domáce Zvieratá Deti Darček
Otočí Potkan Hračka pre Mačky Zábavné Bezdrôtové Elektronické Diaľkové Ovládanie Myši Psy domáce Zvieratá Deti Darček
Sku: g130228
(0 Recenzie)
Novinka

€3.96 €4.66

Popis:

Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Hračka Hračky Typ:Mice & Zviera Hračky Farba:Čierna,Hnedá,Šedá Vzor:Pevné Funkcia:Trvalé Cieľová Skupina:Mačky Dĺžka:15 cm/5.91" Šírka:6 cm/2.36" Výška:9 cm/3.54" Dĺžka(chvost):13 cm/5.12"

Funkcie:

1. Materiál: vysoko kvalitný materiál, tento myší hračka je trvanlivé a ľahko k poškodeniu, ktoré je ekonomické. Nie je toxické a šetrné k životnému prostrediu, a to je neškodné pre domáce zvieratá. 2. Zaujímavý Tvar: myši, dezén je tak zaujímavé, že vzbudiť zvedavosť mačky. To môže nechať ich hrať na dlhú dobu. 3. Vhodné: je ľahké obchod a nie je potrebné, aby zaberal príliš veľa miesta. 4. Funkcia: to môže zmierniť ich nešťastný náladu a uvoľnite tlak. 5. Emocionálne Mostíku: je to pre vás a vašich miláčikov hrať spoločne, a to môže posilniť vzťah medzi vami a vaším mačky a dajte im veriť viac.

Balík Obsahuje:

1 x cat hračka(bez batérie) 1 x diaľkové ovládanie(bez batérie)

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: klietka potkan, goku elektrické hračky, co2 dmx, loptu diaľkové ovládanie mačka, Mačka, monster inc hračka, mačka, had hračka, vtipné mačku fit, machenike m7 myš, lepim.

  • Hračky Typ: Myší & Zviera Hračky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: mačky

Súvisiace produkty