10pcs/veľa 0.6 Tri-Bod Skrutkovač Opravy Tri-krídlo Nástroj Y000 pre Apple iPhone 7&7 Plus skrutkovača Triwing Nástroj
10pcs/veľa 0.6 Tri-Bod Skrutkovač Opravy Tri-krídlo Nástroj Y000 pre Apple iPhone 7&7 Plus skrutkovača Triwing Nástroj
Sku: g130310
(1 Recenzie)
Novinka

€17.86

Popis:

Funkcie Profesionálne 0.6 mm Y Tip tri-bod skrutkovač. Vhodné pre Apple Hodinky, pre iPhone, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus a iPhone X. Vyrobené z S2 legovanej ocele a hliníka, dlhá životnosť. Práce-ukladanie spinning spp, jednoduché použitie. Špecifikácia Farba: červená,zlato,zelená,modrá,fialová Materiál: S2 Ocele, Hliníka Plná Dĺžka: 110 mm Tip dĺžka: 25 mm, Čo je v Balení 10x 0.6 mm Y Tip Skrutkovač

Fotografie pre Skutočných Položiek

Kompatibilné s : mobilný telefón , PDA , PC a iné aplikácie O skrutkovač pokyny: 0.6 mm Y tip skrutkovač: - používa sa na uvoľnenie doska skrutky dielov pre iphone 7 a Apple Hodinky a pod. 0.8 mm Pentalobe skrutkovač: - používa sa na uvoľnenie Spodnej časti všetky diely pre iPhone /MEIZU/vivo atď. 1.2 mm Pentalobe skrutkovač: - používa sa na uvoľnenie častí pre Apple macbook/air/notebook 1,5 mm/1.2 mm Krížový skrutkovač: -ak chcete otvoriť cez hlavu screwsGross,používa sa na uvoľnenie doska skrutky dielov pre iphone/Samsung atď. PH00 2.0 mm Krížový skrutkovač: -pre prípad, skrutky a niektorých vnútorných skrutiek pre Macbook, pre MacBook Pro & notebook Plochý bit (-2.0 mm) skrutkovač: -pre Ploché skrutky pre iphone 2G,3G/3GS,iphone 4/4S,pre iphone5 Torx T2 skrutkovač: -pre PSP 2000, atď. teardown a opravy; Torx T3 skrutkovač: -pre Motorola V3, Siemens SL55, atď. telefóny teardown a opravy; Torx T4 skrutkovač: -pre Motorola radu, PDA, micro pevného vodiča, atď. teardown a opravy; Torx T5 skrutkovač: -pre vnútorné skrutky batérie, logic board, SSD časť pre MacBook Air roky 2010-2012, pre Retina MacBook Pro, HTC, Blackberry, pre Motorola, Nokia a ďalšie smartphone - pre Motorola series, Nokia radu, Blackberry radu, atď. telefóny a prenosný pevný disk HDD teardown a opravy. Torx T6 skrutkovač: -pre niektoré vnútorné skrutky na časti pre Macbook, pre Macbook -pre takmer všetky modely Nokia, niektoré modely Motorola, Samsung, Sony, Blackberry telefóny a počítačové HD opravy; Y-tvare Y2.0 skrutkovač: -pre vnútorné skrutky pre MacBook Pro,pre iPad,pre zte, pre huawei pre meizu, pre chladné pre Oppo, pre Vivo a ostatné smartphone opravy -Y-typ skrutky telefón, PHS, kolísky, atď. Vyššie sú jednoduché instroduction. Existuje veľa podmienok, rozoberať telefón. Možno budete potrebovať jeden druh skrutkovač len. Alebo budete potrebovať veľa druhov skrutkovače, aj iné nástroje. Skrutkovač je špeciálne pre niektoré telefón. Ale je možné ho použiť ako univerzálne rozoberať nástroj pre iné telefóny rovnako. Prosím, vyberte ten, ktorý potrebujete.

Štítky: y000, screwdriv, telefón repair tool, tri miesta, v977, iphone 7 skrutkovač y, vrtuľník xk k110, y000 bit wiha, trochu tri krídla, 1095 prázdne.

  • Názov Značky: kingeser
  • Číslo Modelu: k110
  • Skrutka Vedúci Veľkosť: 3.0
  • Materiál: Legovanej Ocele
  • S Rukoväťou, Alebo Nie: Áno
  • Funkcie: Multifunkčné
  • Magnetické: Áno
  • Druh: Presnosť Skrutkovač
  • Package: 10-19Pcs
  • Skrutka Hlavy Typu: Tri-Krídlo

Súvisiace produkty