Doprava Zdarma!!! AD8495 ARMZ Termočlánok Presnosť Tepelne Spojený Zosilňovač Modul K Analógový Výstup
Doprava Zdarma!!! AD8495 ARMZ Termočlánok Presnosť Tepelne Spojený Zosilňovač Modul K Analógový Výstup
Sku: g130669
(1 Recenzie)
Novinka

€8.33

Popis:

...

AD8495 ARMZ Termočlánok Presnosť Tepelne Spojený Zosilňovač Modul K Analógový Výstup

...

...

Popis výrobku AD8495 AD8494 / AD8495 / AD8496 / AD8497 sú ľahké-to-use J-typ a (K)-termočlánok typu zosilňovače. Tieto zosilňovače previesť na malé napätie generované termočlánok križovatky ľahko čitateľný signál pre analógovo-digitálny prevodník (ADC) alebo mikroprocesor. Zisk z termočlánok na výstup zosilňovača je približne 5 mV/°C. AD849x používa na čipe snímač teploty na vykonanie studenej križovatke odškodnenia. Thermocouples môže urobiť presné merania v širokom rozsahu teploty okolia. Na AD849x obsahuje presné prístrojové vybavenie zosilňovač. Tento zosilňovač má vysokú spoločné-režim zamietnutia a môže odmietnuť spoločný režim, hluk, že dlho-viesť thermocouples môžu vyzdvihnúť. Pre extra ochranu, zosilňovač vysoká impedancia vstupu umožňuje jednoduché pridanie dodatočné filtrovanie opatrenia. Na AD849x podporuje širokú napájacie napätie rozsah. S jedným 5V dodanie, AD849x môže pokrývať takmer 1000-stupeň termočlánok teplotný rozsah. Na 3V, môže byť priamo pripojený na nízke napájacie Napätie ADC rozhranie. To môže tiež byť napájaný až ±18V a podporuje priemyselné systémy, ktoré si vyžadujú širokú spoločné-režim vstupný rozsah. Bez ohľadu na to, z toho v železničnej doprave sa použijú, AD849x môže ľahko opatrenie negatívne teploty. 0°C výstup môže byť upravená pomocou napätia na odkaz pin, ktorý upravuje AD849x rozsah výkonu na Adaptívne ADC poskytuje flexibilitu. Stabilný vstup dizajn zvládne rôzne skutočné spojenie podmienky. CJMCU-8495 vydrží oveľa vyššie vstupné napätie než výkon železničnej dopravy. Napríklad, keď používate ±5 V napájania, Aj v prípade, ak vstupné napätie dosiahne ±35 V, nebude poškodiť zariadenie. Minimálny a maximálny vstupný zaujatosti aktuálne charakteristiky uľahčiť termočlánok otvoreného obvodu detekcia chýb. aplikácia J alebo K typu termočlánok Rúra na meranie teploty teplota Výfukového plynu detekcie parametre Výrobku: 1. Modul veľkosť 17 MM * 20 MM

...

Vitajte v našom obchode, si poštovné tu, môžete sa obrátiť so mnou voľne v prípade akýchkoľvek otázok, zvyčajne zašleme údajového hárka,kód prostredníctvom e-mailu . dúfam, že podnikať s vami.

platba: sme len prijať platbu kreditnou kartou,western union. Ospravedlňujeme sa, že nemôžeme akceptovať iné platobné metódy, ako je šek alebo poštové objednávky . Doprava: tovar zasielame do celého sveta, ale Taliansko, Nigéria, Brazília bude trvať dlhý čas doručenia . Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platbou Loď na celom svete z Hong Kongu do 12-24 hodín po zaplatení ukončené dostali, a dá vám sledovacie číslo asap. niekedy budeme pošlite nám ho paušálny príspevok air mail, ak len jednu nízku cenu objednávky.Dúfam, že ste pochopili. odporúčame prepravné DHL, alebo EMS ,a máme dal zľavu pre vás,môžete ho dostal v 4-9 pracovných dní . to trvá asi 15-30 dní. zvyčajne ak poštovné Čína/Hong Kong post air mail spätná Väzba: spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pls nech ma 5 hviezd spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi službami a naše položky,alebo pls kontaktujte ma, či existuje nejaký problém s našimi položky.budeme riešiť čo najskôr. Záruka a Vrátenie: 12-mesiacov Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Kúpiť s dôverou Vrátenie peňazí alebo výmenu vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci. O NÁS: sme mať oveľa viac produktov, pls kontaktujte nás, ak potrebujete.vitajte na veľkoobchod. MOC ĎAKUJEM!!

Štítky: konzoly sega saturn, ad, retroscaler2x, bitfunx, ad1865, zosilňovač termočlánok, dlaždice, jednotné pokušenie, T04, ad8495.

  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Názov Značky: MEIBAI
  • Číslo Modelu: 1
  • S USB: 1