1000pcs JST Krimpovacie Koncovka Samica Kontakt Pin pre XH 2.54 mm 0.1 palcový Bývanie Drôt na Palube 30 do 22 AWG Phosphor Bronze
1000pcs JST Krimpovacie Koncovka Samica Kontakt Pin pre XH 2.54 mm 0.1 palcový Bývanie Drôt na Palube 30 do 22 AWG Phosphor Bronze
Sku: g130701
(0 Recenzie)
Novinka

€6.44 €7.00

Popis:

Oznámenie

Ak ste si objednali menej ako 10 $budeme poskytovať sledovať číslo, ktoré len možné sledovať v číne,alebo platiť extra $1.88 môžeme poskytnúť sledovať číslo, ktoré môžu byť sledované, kým dodania(ak je suma vašej objednávky nad 10 eur, nebudeme účtovať $1.88 od vás)vďaka za pochopenie.

JST Krimpovacie Koncovka Samica Kontakt Pin pre XH 2.54 mm 0.1 palcový Bývanie Drôt na Palube 30 do 22 AWG Phosphor Bronze

Platba: Sme accpet Alipay,Western Union,T/T,Všetky hlavné crecit karty sú akceptovať prostredníctvom sesue platby! Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúci/'s informáciami.

Zásielky: zašleme tovar do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označené ako /'/'gift/'/' alebo /'/ " sample/'/ " pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky Zvyčajne posielame tovar do Číny príspevok.A akceptujeme aj DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS ect.

Spätná väzba: Kupujúci/'s predčasného potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky, Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre našu firmu/'s development, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Je/'ll mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie! Ďakujem za váš dopyt.

Štítky: auto detail, xh2.54 mm, 8awg, 3pin konektor, izolované rúrky terminálov, 20 db line, 2pin konektor kábla, 13 awg vodič, gumené trubice terminálov, 26 awg vodič.

  • Ihrisko: 2.54 mm
  • Názov Značky: RiccoDi
  • Číslo Modelu: XH2.54-T
  • miesto pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • Druh: Elektronické Drôt Oblúkovitými Terminálu
  • Aplikácia: PCB, Osvetlenie

Súvisiace produkty