2020 Touchless Penové Mydlá Kúpeľňa Kuchyňa Automatické Foaming Infračervený Pohybu Senzor, Hands-Free Mydlo Čerpadlo Dávkovač
2020 Touchless Penové Mydlá Kúpeľňa Kuchyňa Automatické Foaming Infračervený Pohybu Senzor, Hands-Free Mydlo Čerpadlo Dávkovač
Sku: g130845
(0 Recenzie)
Novinka

€10.11 €16.85

Popis:

Vlastnosti: Inteligentný Infračervený Senzor

Tento Automatický Foaming Mydla používa intelligent sensor technológia je citlivá a dosť rýchlo na detekciu pohybu a dávkovanie mydla. Na detekciu čase iba 0,25 sekundy, aby odfiltroval peny a detekčná vzdialenosť je menšia ako 10 cm.

Non-kontakt prevádzky

Automatické mydlo čerpadlo sa môže vyhnúť sa priamemu kontaktu a účinne zabránilo krížovej kontaminácii, vás bezpečné a zdravé.

Bohatej a jemnej peny

Miniatúrne peny čerpadla je vybavená ktoré pomôžu vytvoriť jemnú a bohatú penu, ktorá vykonať umývanie rúk, je efektívnejšie a viac šetriť vodou a mydlom.

Ultra-nízka hlučnosť

Je vybavený exkluzívny, ultra-tichý motor a nie je tam žiadny hluk počas používania.

Dva Spôsoby Napájania

Existujú dva typy batérií pre váš vybrať, nabíjateľná lítium-1500MA batéria alebo 3*AA batérie (Nie je súčasťou), alebo môžete priame napájanie je pomocou USB kábla. (Poznámka: Pre nabíjateľné batérie typu, odporúčame nabiť úplne a používať, ale nie zapojte kábel USB pre priame použitie v záujme ochrany batérii.)

Odolné a nepremokavé

Vyrobený z vysoko-kvalitného PE + ABS plastu, ktorý je odolný a vodotesný, dokonca použiť vo vlhkých kúpeľňa alebo kuchynský drez nebude nikdy hrdzu ani zaniesť.

Jednoduché ovládanie

Jednoducho dlhým stlačením tlačidla napájania na hviezdy, modré svetlo blesku pre bublina čas 0.6 S a zelené svetlo na bublina čas 1.2 S červeným svetlom je na vypnutie.

Aplikácie

Je ľahko umiestniť na pracovnú plochu alebo inštalované na stenu z domova, kancelárie, hotely, nemocnice a ďalšie potrebné miesta.

Špecifikácie:

Typ: Automatické Foaming Mydla

Farba: Biela a šedá

Množstvo: 1 ks

Materiál: ABS+PE

Kapacita: 300 ML

Typy batérií: Nabíjateľná lítium-1500MA batérie/ USB Kábla Zapojte

3*AA Batérie (Nie je súčasťou dodávky)/ USB Kábla Zapojte

Veľkosť produktu: 100*100*209mm/3.93*3.93*8.21 v

Veľkosť balenia: 110*105*225mm/4.32*4.13*8.84 v

Hmotnosť: 360 g/12.7 oz

Balenie:

1* Mydlá

1* Užívateľská Príručka

1* USB kábel

1* box Balenie

Štítky: automatu dávkovač na mydlo, automatické penové mydlo, touchless, kuchyňa smart, kvapalina pohybu, mydlo touchless, dávkovanie, snímač mydlo, pena dávkovač automatu, tekuté mydlo.

  • Dávkovač Tekutého Mydla Typ: Automatický Dávkovač Na Mydlo
  • Číslo Modelu: Automatické Foaming Mydla
  • Hlavný Materiál: Plastové
  • Funkcia: Penové Mydlá
  • Názov Značky: LemonBest

Súvisiace produkty