8000r/min Terapie Masáž Zbraň 20 Gears Svalov Masér Bolesť Športová Masáž Stroj Odpočinúť Telo Chudnutie Reliéf S 8 Hlavy
8000r/min Terapie Masáž Zbraň 20 Gears Svalov Masér Bolesť Športová Masáž Stroj Odpočinúť Telo Chudnutie Reliéf S 8 Hlavy
Sku: g131170
(2 Recenzie)
Novinka

€24.34 €30.06

Popis:

Package Zahrnuté:

1 x Masáž Zbraň

8 x Masáž Hlavy

1 x Nabíjačka

1 x Balenie Box

1 x anglický Manuál

Špecifikácie:

LED displej

Farba: Čierna, Strieborná, Červená,Modrá

Napájanie Nabíjačky Vstup:100-240V,50/60Hz

Batérie, Menovité Napätie: 7.4 V DC

Batéria Menovitý Výkon: 24W

Typ batérie: Li-ion

Kapacita batérie: 4200mAh

Otáčky bez zaťaženia: 8000r/min

Veľkosť: Cca.250x170x50mm/9.8x6.7x2inch

Funkcie:

- S novou verziou LED displej, intuitívne výstroj displeja, vľavo a vpravo tlačidlá na nastavenie intenzity.

- Ergonomická rukoväť môže minimalizovať vonkajšie sily.

- Vibrácie princíp zatĺkať štýl, silný výkon na masáž svalov.

- Nezávislé napájanie systému riadenia, nabíjanie a vybíjanie viac inteligentný, predĺžiť životnosť batérií.

- Vysoká frekvencia vibrácií, rozptyl únava, hlboká masáž, relaxáciu svalstva, zmiernenie bolesti.

- 20-výstroj regulácie otáčok pre splnenie rôznych masáž potreby. Umožňuje sústrediť sa na hlbokých tkanív práce, zvýšenie obehu, alebo mobility.

- Prispôsobené ergonomické masáž hlavy môže poskytnúť komfortné masáž skúsenosti a zároveň znižuje poškodenie kostí a zábezpek.

- 8 druhov masáž hlavy , podľa miesta masáž na výber masáž hlavy, priniesť komplexnejšie masáž skúsenosti.

- Prístroj umožňuje užívateľovi priamo cieľových oblastí bolesti a zníženie bolesti, zároveň tiež znižuje čas na regeneráciu, čo je základný produkt pre všetkých športovcov.

- Nastavenie frekvencie podľa účelu, na zahriatie, bolesti úľavu, zranení svalov, svalové bolesti a aktivácia, tesnosť úľavu; zvýšiť na vyššiu rýchlosť pre väčšie a silnejšie svalové skupiny.

- Nízka hlučnosť, To je ticho. Absolútne tichá, v porovnaní s inými masáž Gunss. Tak len relaxovať a vychutnať si pokojnú masáž! Kompaktný a ľahký, masér je navrhnuté tak, aby boli ploché, malé a ľahké byť vykonávané v širšom okolí. Svalové masér používa pulzujúce vibrácie poskytovať výhody pre zdravie. Prináša unavené telo Obnoviť vitalitu.

Poznámky:

1.Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 2 cm chyba,ďakujem.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, ďakujem!

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: masáž svalov zbraň, stroj de masáž, zbraň orbeez, booster e masáž zbraň, bolesti chrbta, Jóga, na masáž zbraň, zbraň profesionálne masáže, univerzálny fascial zbraň, pištoľ hračka.

  • Názov Značky: SPZ
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Číslo Modelu: masáž zbraň
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Veľkosť: Large
  • Aplikácia: Telo

Súvisiace produkty