Zwellbe 180/200Pcs Rias Rozšírenie Odstraňovač Lepidla Utrite Bavlna Papierové Obrúsky Lepidlo Čistejšie a Podložky Lepidlo Fľaša Úst Cleaning Tool
Zwellbe 180/200Pcs Rias Rozšírenie Odstraňovač Lepidla Utrite Bavlna Papierové Obrúsky Lepidlo Čistejšie a Podložky Lepidlo Fľaša Úst Cleaning Tool
Sku: g131315
(3 Recenzie)
Novinka

€2.25 €4.10

Popis:

zwellbe 180/200Pcs Rias Rozšírenie Odstraňovač Lepidla Utrite Bavlna Papierové Obrúsky Lepidlo Čistejšie a Podložky Lepidlo Fľaša Úst Cleaning Tool Funkcie: 1.Oblek na utieranie úst lepidla, aby sa vaša lepidlo fľašu od zanesenia. 2.Vyrobené z bavlny a netkanej textílie sterilizované. 3.Non-jedovaté,priedušná,savé a hygienické. Detail: Typ Položky: Lepidlo Odstránenie Podložky Každý Kus Veľkosť: Cca 5 x 5 cm Farba: Biela Balenie Zoznam: 180/200pcs x Rias Rozšírenie Odstraňovač Lepidla Obrúsky Poznámka: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a tam budú rôzne farby ako rôzne displej, prosím pochopiť. Vďaka.

Prosím, láskavo informovaný o tom, že farby položka dostanete, môže byť odlišná od obrázky na položku stránky. Prosím, láskavo pochopiť, že obrázky sú len pre referenčné účely a mali by sme urobiť farba skutočného produktu, ako je štandard. 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín. Budete informovaní on-line, keď je dodávaný a sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v priebehu 72 hodín. 3. Celková cena je menej ako 10 dolár,sledovacie číslo nemôže byť monitorované, pretože to nie je redister. Prosím neotvárajte sporu v 60 dodacie lehoty. Celková cena viac ako 10 dolárov, sledovacie číslo mohlo byť sledované.Ďakujeme za pochopenie. 4. Všetky Kvapalné/Prášok/Nabitá tovar bude trvať 45-60 pracovných dní, najviac countrys.(Južná Amerika bude trvať 60-120 pracovných dní.) Ostatný tovar bude trvať 30-45 pracovných dní, najviac countrys.(Južná Amerika bude trvať 45-90 pracovných dní.) 5. Ak balík nie príchode do 60 dní (Južná Amerika 90 dní),vrátime vám alebo odoslať , takže prosím, nenechajte otvorenej ak balík nedorazí, že skôr, než čas. Dúfame, že nás nebudete kontaktovať, pokiaľ ide akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, namiesto toho, aby neutrálne alebo negatívne spätné väzby, alebo otváracie sporu, ktoré nesmú byť užitočné pri riešení problémov. Ak ste spokojní s vašou objednávkou, prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek a posielajú nás na iných klientov.Ďakujeme, že ste!!! Otázka:AKÁ JE ŽIVOTNOSŤ zwellbe LASH? Odpoveď: Každý súbor je reusablehellip a rovnako ako u akéhokoľvek príslušenstva, správnej starostlivosti bude predĺžiť životnosť vaše riasy. Tu je niekoľko tipov: 1) Vždy uložiť vaše riasy v ich špeciálne zwellbe Lash Prípade medzi používa 2) Byť jemné pri uplatňovaní a odstránenie vaše riasy. 3) uistite sa, že odstrániť vaše riasy pred kúpanie alebo umývanie tváre. OTÁZKA:ZASIELATE MEDZINÁRODNE? A: Áno! zwellbe Lash teraz ponúka medzinárodnú dopravu. Ak chcete zistiť, či zwellbe Lash lode na vás, vyberte Krajinu, v ktorej oblasti pri pokladni a vidieť, ak vaša krajina nie je k dispozícii pre medzinárodnú dopravu. Pracujeme na rast našej medzinárodnej dostupnosti. Požiadavky pre medzinárodnú dopravu sa líšia podľa krajiny. Našim cieľom je šíriť Lásku & Riasy po celom svete! Otázka:MÔŽETE POUŽIŤ INÉ OČNÉ make-up, ZATIAĽ čo na SEBE zwellbe LASH? Odpoveď: samozrejme! Chcem, aby ste tento produkt svoje vlastné, tak neváhajte použiť akékoľvek oko-make-up, ktorý normálne by mdash vrátane eyeshadow a očných liniek. V skutočnosti, odporúčame vám používať riasenku, najmä na vnútorné rohy vášho mihalnice (to vám pomôže vaše prirodzené riasy zmes v). Hrať sa s rôznymi vyzerá je polovica zábavy! Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Sme vám vždy poskytnúť vám najlepšie služby a produkty.

Štítky: faux noriek riasy vegánska, rias pre lepidlo, l lash extension, veľa rias fľašu, rias tmel, duo lepidlo lash, rias rozšírenie dodávky komplet, rias rozšírenie široký ventilátor, tlakový čistič motora, false lash cleaner.

  • Názov Značky: zwellbe
  • Falošné Mihalnice Band: Iné
  • Falošné Mihalnice Druh: Predĺženie Rias
  • Falošné Mihalnice Štýl: Iné
  • Číslo Modelu: Rias Rozšírenie Odstraňovač Lepidla Wipe
  • Veľkosť: 180/200Pcs Glue Cleaner Cotton Paper Wipes
  • Falošných Rias Materiál: Iné
  • False Eyelashe Typ: Iné Falošné Mihalnice
  • Položka Druh: Falošných Rias
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • False Eyelashe Dĺžka: 0.5-1 cm
  • Množstvo: 180/200Pcs Odstraňovač Lepidla Wipe
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený

Súvisiace produkty