3L Veľkú Kapacitu, Obojživelníky Plaz Zvlhčovač Fogger Vaporizer Hmla Maker Terárium Pásové Okno Rozprašovač Vody Hmly Dávkovač
3L Veľkú Kapacitu, Obojživelníky Plaz Zvlhčovač Fogger Vaporizer Hmla Maker Terárium Pásové Okno Rozprašovač Vody Hmly Dávkovač
Sku: g131419
(1 Recenzie)
Novinka

€24.63 €34.22

Popis:

Odrážky:

1、3L Veľké Kapacita: 3 L veľkú kapacitu, nádrž na vodu, nie je potrebné pridávať vodu často, dlhodobé atomizáciu a hydratačné.

2、Nastaviteľné Hadice: Teleskopická hadice, ktoré môžu byť stočené a pretiahol sa podľa potreby, nastaviteľný rozsah je 40-150 cm. Prichádza s gombík prepínač dizajn, a to môže upraviť výšku hmla sa.

3、Tichý Zvlhčovač: Ultra-tichý návrh, tak to nemá vplyv na plaz zvyšok, vytváranie pohodlné životné prostredie plazov.

4、Nasucho Ochrana: nie je potrebné sa obávať, zvlhčovač je vo vode v noci, alebo doma. Keď tank nemá vody, automaticky sa vypne zariadenie a je bezpečný pre použitie.

5、Praktické Funkcie: Zvlhčovače, zohrávajú dôležitú úlohu v pet lezenie. Správna vlhkosť je veľmi dôležité pre domáce lezenie. Ak je vlhkosť príliš nízke, bude to spôsobiť dehydratáciu, smrť chvost, poklesnutý chrbát a depresia očami.

Špecifikácia:

Názov: Plaz zvlhčovač

Farba: modrá

Materiál: ABS

Používa: plaz box zvlhčovanie

Napätie: 100-240V

Výška: cca 28 cm / 11 cm

Tip: prísavky môže byť použité na opravu hadice na sklenené steny plaz box.

Zoznam:

1 x zvlhčovač

1 x hadice

2 x prísavkou

Štítky: fogger terária, plastové terária, fogger reptil, hmyzu terária, akvárium príslušenstvo terária, hlavné veľkosti zvlhčovač, misa terária, zlato terária, terária, drevené terárium.

  • Číslo Modelu: plaz zvlhčovač
  • Materiál: Plastové