Vlasy Fénom na Vlasy Hot-Air Štetec, Elektrické Odbornej 4 in1 Negatívne Ióny Vlasov Salon Volumizer Straightener Curler Styler Špirála
Vlasy Fénom na Vlasy Hot-Air Štetec, Elektrické Odbornej 4 in1 Negatívne Ióny Vlasov Salon Volumizer Straightener Curler Styler Špirála
Sku: g131602
(1 Recenzie)
Novinka

€15.16 €29.73

Popis:

Funkcia:

【Multifunkčné] vyzýva

-Naše 4 v 1 multi-funkčné hot vlasov kefa je ideálna kombinácia sušenie, curling, rovnanie a volumizing. Budete vlastný mini vlasy salon seba, potom môžete narovnať, suché, curl, štýl, hladké alebo volumize vaše vlasy doma, šetrí čas a peniaze.

【Safe & Quiet] Vyzýva

-Tento sušič na vlasov kefa s manželskou teplota ochrany a keramickou vrstvou technológií môže dať konštantnej teplote, aby sa zabránilo poškodzuje vaše vlasy. Zlepšenie zníženie hluku dizajn môže dať nízka hlučnosť, aby poskytli pohodlné používanie skúsenosti.

【Negatívne Iónové Technológie] Vyzýva

-Vlasy volumizer styler kefa môže vytvárať negatívne ióny na stav vašich vlasov a vyživuje poškodené vlasy. Elektrický fénom na vlasy prečesať sa zníži frizz a statické, aby vaše vlasy šplhať a hladké. 3 teploty a 2 nastavenia rýchlosti sú dostupné pre všetky typy vlasov.

【Ergonomický Dizajn] Vyzýva

-Oválnom tvare štetca udržuje vlasy od získania spleti a okolo hrany pomôcť, pridajte hlasitosť na vlasy. To má tiež nylon pin a všívaných štetiny pre detangling viazané na vlasy. Ergonomická rukoväť je navrhnutá pre pohodlie a jednoduché použitie počas styling. 360° kábel umožňuje vysokú flexibilitu, voľne bez kábla stále zamotaný alebo poškodený.

【Použitie s dôverou] vyzýva

-Vlasy curler straightener štetec sa dajú použiť na dizajn, modelovanie fáze, zoznamka, party, práce a cestovania, vhodné pre mužov, ženy a celú rodinu. Môžete sa stať módy kdekoľvek. Ak nie ste úplne spokojní, prosím neváhajte a kontaktujte nás, urobíme to právo a proces vrátenie peňazí za vás.

Špecifikácia:

Typ položky: 4 v 1 sušič na Vlasy Kefou

Hmotnosť: 700g

Príkon: 1000W

Napätie: 110V/200V

Frekvencia:50/60Hz

Veľkosť: 12.8*3 palca

Napájací Kábel: 2,0 m(78.7 inch)

Adaptér:USA,UK,EU,AU

3 Výstroj Rýchlosti a Teploty Nastavenia pre rôzne typy vlasov:

NÍZKA: nízka teplota 40°C, vysoká rýchlosť, pre suché vlasy / jemné vlasy.

V STREDE: teplota média 60°C, nízka rýchlosť, pre polo-suché vlasy, normálne vlasy.

VYSOKÁ, vysoká teplota 80°C, vysoká rýchlosť, na mokré vlasy / hrubé a vlnité vlasy.

Ako Používať :

1.V prvom rade použite uterák na suché vlasy, na odstránenie prebytočnej vody pre rýchlejšie a lepšie výsledky.

2.Pre hladké blowouts, miesto vlasy, kefa v blízkosti koreňov vlasov a štetec nadol smerom k okrajom.

3.Zmiešaný nylon-pin so zaoblenými tipy rýchlo detangle, zatiaľ čo všívaných štetiny s kanec technológia jemne grip vlasy vyhladenie vlasov.

4.Pre objemné blowouts, miesto vlasy kefou pod vlasy v blízkosti koreňov a von roll na koncoch.

5.Krútiť sa končí, miesto vlasy kefou POD končí a podržte tlačidlo 2 až 3 sekundy, kým sa otáča.

Package Zahrnuté:

1 x sušič na Vlasy Kefou

1 x užívateľská Príručka

Štítky: teezer, kačica črievičku, denman kefa na vlasy kučeravé detangle, n hair straightener špirála, kefa denman vlasy, kučery, špirála kompaktný, móda hair straightener špirála, vysoký pás nohavíc ženy, elektrické hair straightener špirála, vyfúkať kefa.

  • Veľkosť: 12.8*3 inch
  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Špirála
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Hrebene

Súvisiace produkty