Mini Zvukové Vlny Tváre Čistiaci Štetec Silikónové Pórov Hlboké Cleaner Nepremokavé Nabíjateľná Blackhead Make-Up Remover Štetcom 3 Výstrojom
Mini Zvukové Vlny Tváre Čistiaci Štetec Silikónové Pórov Hlboké Cleaner Nepremokavé Nabíjateľná Blackhead Make-Up Remover Štetcom 3 Výstrojom
Sku: g131765
(1 Recenzie)
Novinka

€5.66

Popis:

USB Nabíjateľné Make-Up Štetec Silikónové Tváre Čistiaci Štetec Zvukové Vlny Tvár Pórov Hlboké Cleaner Blackhead Odumreté Odstraňovač 0

Funkcia:

【High-Kvalitný Materiál] vyzýva Lekárske-silikónu kefa ponúka vynikajúce a pohodlné použitie, inovované ABS zabezpečiť dlhodobé používanie.

【3 Gears] vyzýva 3 čistenie gears nastaviteľné, ideálny pre rôzne čistiace potreby a rôzne typy pleti.

【Dual-Obojstranný Dizajn] vyzýva 2 V 1 dizajn, na prednej strane je určený pre čistenie tváre, na zadnej strane je určené na čistenie tváre.

【Dual Kefa Štetiny Dizajn] vyzýva Predné hrubé a tvrdé štetiny je vhodný pre pleť oblasti, s viac blackhead, mäkká kefa štetina pre celkovú tvár čistenie.

【Viac a Silné Funkcie] vyzýva Môže hlboko čistí nečistoty odstrániť blackhead a akné. Môžete tiež masáž tváre na upokojenie svalov, výťah a pevnej kože, a rozžiari pleť.

【Používateľov Priateľský Dizajn] vyzýva IPX7 nepremokavé, a multifunkčný dizajn, 15 dní pomocou času (2 min za deň) nie je k dispozícii, tento prístroj je účinný pre trvanlivé a pohodlné použitie.

【Prenosné & Stylish] vyzýva Navrhnuté v šikovná veľkosť, facial cleanser je vhodné pre denné použitie doma, a cestovné použitie.

Jednoduché Používanie:

1) Dlhé stlačenie [On/Off] tlačidlo pre zapnutie.

2) Krátke stlačenie [On/Off] tlačidlo pre výstroj úpravu.

3) Dlhé stlačenie [On/Off] tlačidlo pre vypnutie.

Špecifikácia:

Materiál: silikón, ABS

Napájanie: USB nabíjanie

Napätie: DC5V

Batéria: 200mA

Čas nabíjania: 2 hodiny

Pomocou čase: 2 hodiny

USB dĺžka kábla: 28 ḟ 5 cm

Farba: rose červené, ružové

Položka veľkosť: 7.4x5.7 cm

Obsah balenia:

1 x cleaner tváre

1 x USB kábel

1 x užívateľská príručka

Štítky: žehlička triumf, nudula vlasy, 9mm ckeyin, české kučeravé vlasy, foreo ufo, face štetec pad, headblack, veľa vlasov, ckeyin curler, ckeyin micro.

  • Položka Druh: Kefa
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Silikónové
  • Názov Značky: CkeyiN
  • Funkcia: Odumreté Odstránenie
  • Číslo Modelu: MR471

Súvisiace produkty