Turmalín Kúrenie Matrac Zdravotnej Starostlivosti Ďaleko Infračervené Germánium Kameň Mat Tepelná Terapia, Masáž Relax 160x50cm/63"x20"
Turmalín Kúrenie Matrac Zdravotnej Starostlivosti Ďaleko Infračervené Germánium Kameň Mat Tepelná Terapia, Masáž Relax 160x50cm/63"x20"
Sku: g131979
(0 Recenzie)
Novinka

€234.68

Popis:

Turmalín Mat Pre Vaše Zdravie

Ceramax T1000 tepelná terapia kombinuje najmodernejšie technológie s starovekej Orientálnej medicíny. To je naše kvality a záväzok pre zdravie ľudí. Táto tepelná terapia spája výhody prírodných ametyst a turmalín, ktorý vám prináša zdravie sa v mnohých ohľadoch.

Keď matrac je zapojený do elektrickej siete, ktorá generuje konštantný prúd tepla, ktoré vás obklopuje. Prírodné ametyst vydania veľa ďaleko infračervené. Turmalín uvoľnenie negatívnych iónov cez semiš textílie. Dlhodobé používanie môže podporovať krvný obeh a urýchľuje metabolizmus, imunitu doplnku , znižujú zápal a zničí baktérie, liečba rôznych chronických ochorení, zmierniť tlak, zmierniť fyzickú únavu a Zlepšiť kvalitu spánku.

1.Podporujú krvný obeh. Aby bunky aktívne.

2.Urýchlenie metabolizmu.

3.Doplnenie stopových prvkov a minerálov, ktoré

telo potrebuje.

4.Pomáha regulovať fyziologickú rovnováhu

orgánov.

5.Meridian Liečba podľa bodu stimulácie.

6.Znižujú zápal a zničí baktérie.

7.Úľava bolesti chrbta a pasu.

8.Posilnenie tela imunitu.

9.Regulačné žliaz s vnútornou sekréciou.

10. Čistenie krvi.

11. Zlepšiť kvalitu spánku.

12. Úľavu úzkosť a napätie.

13. Tienenie elektromagnetických vĺn.

14. Tienenie vody žily vlny.

Čo je turmalín ?

Turmalín bol prvýkrát objavený na Srí Lanke a je považovaný za vzácny klenot. Je potrebné poznamenať, že tento drahokam vytvára elektrický náboj, ak je zahriaty, tak to sa nazýva turmalín. Turmalín s tepelné elektrické vlastnosti je pod prúdom s teplotným zmenám, ktoré môžu zmierniť problémy spojené s kostrový systém, ako je artritída. Štúdie zistili, že turmalín uvoľňuje záporné ióny, ak je zahriaty.

To, čo je negatívne ióny ?

Negatívne ióny a katióny spolu tvoria poplatok。Vo všeobecnosti existuje veľa výrobkov v znečistenom vzduchu, a anióny sú distribuované hlavne v sypký údolia, lesy, pláže a iné miesta. Osoby s chronickým ochorením, ktorí žije v cationically, oblasti bohaté na urýchli ochorenia. Ak je vystavený anióny, aktivuje bunky, zvyšuje odolnosť a zmierňuje chronické ochorenia.

Čo je ďaleko infračervené ?

Priestor vedci skúmajú podmienky ľudského života vo vnútri kozmické lode,je známe, že celková vlnová dĺžka slnečného svetla je 6000-15000 nanometrov ďaleko infračervené je základným faktorom pre živé veci. Preto, ľudia nazývajú túto časť dlhé infračervené vlny "života svetlo vlna".

Ľudské telo je emitting ďaleko infračervené na všetky časy, podľa meranie: ľudské telo vyžarované ďaleko infračervené vlnové dĺžky v blízkosti 9.6 mikrónov.Vlnová dĺžka (5.6-15 mikrónov) z ďalekého infračerveného svetla sa prekrýva s vlnovej dĺžky vyžiareného ľudské telo (priemerná teplota ľudského tela je 36.5℃, ktoré je preložené do vlnovej dĺžke asi 9.4 mikrónov). Frekvenčné pásmo je v rovnakom rozsahu, takže bunky a molekuly v ľudskom tele môže stať aktívnym spôsobom. Tento jav sa nazýva rezonancia.To môže aktivovať bunky, podporujú krvný obeh, urýchliť metabolizmus a zlepšiť telu vlastnej imunity.

Dodanie

Tovar, ktorý bude vašej domácnosti, Fedex, UPS, DHL, EMS a TNT. (Inej Krajiny, možno použiť rôzne express.)

Certifikát Kvality

Oznámenie

1. Nechajte vaše údaje montážou objednávky.

Názov

Anglický Podrobnosti Adresu

Psč

Telefón

Mobilný Telefón

2. V závislosti od colnej politiky rôznych krajinách môžu platiť rôzne tarify, keď express príde vo vašej krajine.

3. Balík môže byť poškodený v tranzite, je lepšie kontrolu tovaru pred znamením pre express. Ak je tovar poškodený, prosím kontaktujte express spoločnosť pre vyjednávanie.

4. Spôsob platby Golstroj.sk support Visa, Mastercard, Maestro, bankovým Prevodom, Western Union, atď. V závislosti od kupujúceho rôzne informácie (ako adresa dodania), môže byť v rôznych platobných metód. Odporúča sa vyberať podľa špecifických informácií o objednávke.

5. Poskytujeme 12 mesiacov záruka, ale bez záruky budú poskytnuté pre non-problémy s kvalitou.

6. Pretože tento produkt má vykurovanie funkciu, použite, prosím, starostlivo pre starších ľudí a deti.

Štítky: nuga vyhrievané matrac, muži turmalín, ďaleko infračervené tepelné terapie, masáž mat jogy, jade mat, náramok s germánium, senior masážne matrace, elektromagnet terapia, jade matrac, paraiba.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kameň: Turmalín kameň
  • Veľkosť: 160x50cm/63x20in
  • Tempertature Nastavenie: 30℃~70℃ / 86℉~158℉
  • Aplikácia: Telo
  • Napätie: 220V / 110V
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Číslo Modelu: CeraMax T1000
  • Názov Značky: Fanocare
  • Certifikát: FDA, CE, ISO13485

Súvisiace produkty