Nepremokavé Späť Taška na Bicykel Rameno, Kabelka Saddlebags Skladovanie Sedlo MTB Cyklus Batožiny Polyester Skladovanie
Nepremokavé Späť Taška na Bicykel Rameno, Kabelka Saddlebags Skladovanie Sedlo MTB Cyklus Batožiny Polyester Skladovanie
Sku: g132148
(4 Recenzie)
Novinka

€10.76 €11.45

Popis:

Funkcia:

1.Táto taška obsahuje hlavné vrecko, 2 bočné vrecká a zadné vrecká, 13L veľké kapacity, ktoré sú dostatočne veľké, aby sa vaše essentials dobre organizované. Vnútorný našité vrecko robí priestor efektívne využiť.

2.Reflexné pásiky zvyšujú noc viditeľnosť a vešiak na pás môže mať zadné svetlo, ktoré môže tiež posilniť cyklistické bezpečnosť v noci.

3.Zips popruh pre jednoduchú a rýchlu montáž na všetky typy bicyklov na zadné sedadlo, ako sú horské bicykle, cestný bicykel, atď.

4.S účtovnou rukoväť a nastaviteľné ramenný popruh, vak môže byť použitý ako kabelka a taška cez rameno ako dobre.

5.Elastické kapely na vrchol vaku môže pomôcť, aby sa vaše fľašu vody, sušenie alebo mapy bezpečne na taške.

6.Vysoko kvalitný polyester materiál konštrukcie s pevnou štruktúrou a PE bavlna výplň, poskytuje položiek s plnú ochranu. Duálny zips uzavretie, pohodlný, aby sa vaše položky.

Špecifikácia:

Typ Položky: Zadné Ostrohové Taška

Veľkosť: L40*H16*W21cm(15.7*6.3*8.3 palec) cca

Materiál: Polyester Odolný Proti Roztrhnutiu

Farba: Čierna/Modrá

Kapacita: 13L

Hmotnosť: 430g

Zoznam Produktov: 1*Zadné Sedadlo Taška

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: kabelka, taška bicycl, starožitný bicykli, Batoh, bike príslušenstvo všeobecné, cubrebotas ciclismo, bycicle cyklistické tašky, bicykel mtb, bmx logo, motorkách sedlo taška.

  • Číslo Modelu: požičovňa polica balík
  • Certifikácia: požičovňa späť pack
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Odolný Proti Roztrhnutiu Polyester
  • Funkcia: S Vekom

Súvisiace produkty