3-v-1 Elektrická Kosačka Weeder 2000W Výkon Záhradné Náradie Buriny Horák Profesionálne Pletie s Vysokou Účinnosťou, Odnímateľná Rukoväť
3-v-1 Elektrická Kosačka Weeder 2000W Výkon Záhradné Náradie Buriny Horák Profesionálne Pletie s Vysokou Účinnosťou, Odnímateľná Rukoväť
Sku: g132755
(3 Recenzie)
Novinka

€30.40

Popis:

{infomodule}

Funkcie:

- Profesionálne pletie: Tento produkt využíva profesionálne technológie, maximálne teploty plameňa môže dosiahnuť-650℃, môžu rýchlo a účinne eliminovať buriny medzi dlažobné kamene, záhrady alebo vjazdy.

- Vysoká účinnosť: burín-burner kombinuje ultra-vysoký výkon 2000W, čo umožňuje teploty až do 650℃ a rýchle burín-odstránenie. Kombináciou doplnkov, vaša práca bude veľmi účinné.

- Bezpečné používanie: v Porovnaní s tradičnými burín-horáky, tento produkt nemusí byť používané s zemného plynu, ale používa elektrina, aby bolo efektívnejšie a bezpečnejšie.

- Ochrana životného prostredia: Tento produkt funguje spôsobom šetrným k životnému prostrediu. Je poháňaný elektrickou energiou a nemá žiadny otvorený oheň. To neprodukuje toxické a škodlivé látky a plyny. Šetrné k životnému prostrediu, to nespôsobí škody na ľudskom tele.

- Jednoduché použitie: zariadenie je ľahko ovládateľný a dobre funguje. Burinu-burner je ergonomicky navrhnuté a rukoväť je ľahko uchopiť, čo je nepríjemné pre dlhú dobu používania. Tento herbicíd má kompaktný a inovatívny dizajn s odnímateľnou rukoväťou pre jednoduché skladovanie.

Špecifikácie:

Konektor: NÁM Zástrčku, EÚ Plug

Rerated napätie: 220-240V, 50-60Hz

Normálny výkon: Max. 2000W

Minimálna teplota: 80℃ 550L/min

Maximálna teplota: 650℃ 550L/min

Balenie Zahrnuté:

1 x Burín-Horák

1 Sada Príslušenstva

1 x Manuál

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: rukou záhradnícke nástroje, nástroj ruka, záhrada weeder, tráva weeder, elektrické weeder, balkón, záhradné náradie, menovitý burín sťahovák, brúska burín, 2 burinám, kosačky na trávu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Meigar
  • Rukoväť Materiál: Gumené
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Materiál Telesa: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Súvisiace produkty