3G MMS SMTP e-mail Chodník Kamery Cellular Mobile Lov Kamery 16MP 1080P HC801G Bezdrôtový Noc Verzia Voľne žijúcich živočíchov Dohľad
3G MMS SMTP e-mail Chodník Kamery Cellular Mobile Lov Kamery 16MP 1080P HC801G Bezdrôtový Noc Verzia Voľne žijúcich živočíchov Dohľad
Sku: g132890
(2 Recenzie)
Novinka

€96.93 €102.03

Popis:

Funkcie:

Je to high-definition digitálny fotoaparát s automatickým monitorovanie, monitorovanie streľba, dohľade.

Lovecká kamera s pyroelectric senzory zvierat (ľudské) sensor technológia automaticky snímanie s vysokým rozlíšením (16 miliónov pixelov) a plynulé video. Táto kamera bude v úsporou energie, ak nie je zistené lov zvierat (človeka). Spotrebuje 100 microamps; môže zostať v stave pohotovosti na dlhú dobu. To tiež umožňuje automaticky zachytiť vysoko kvalitné (až 16 miliónov pixelov) alebo nahrávať video (WVGA), mobilný prístroj môžete poslať obrázok siete. Keď to začala brať infračervené (čierna a biela) fotografie a videá, dodáva sa s 2-palcový farebný displej kamery a zvuku, reproduktory vo vnútri, ktoré je vhodnejšie použiť. Laser ukazovatele sa používajú presnejšie cieľ kontroly, podpora MMS / SMS / e-mail prostredníctvom prepravnej siete.

HC-801G GPRS MMS Poľovnícky Chodník Fotoaparát Špecifikácie

Obrazový Senzor : 8 Mega Pixelov Farebný CMOS

Pamäť : Micro SD Karta do 32GB (Nie je súčasťou)

Objektív : F=3.1; FOV=120 °

Veľkosť : 135 mm * 90 mm * 76 mm

Displej : 2.0 palcový TFT

Režim : Foto-Video/Video/Fotoaparát A Video/Timelapse

PIR Zistiť Rozsah: 120 Stupňov

Nočné Videnie Vzdialenosť : 65ft/20m

IR LED: 42pcs Infared Led

PIR Vzdialenosť: 65ft/20 metrov

Spúšť Rýchlosť: 0.3 druhý

PIR Interval :1/5/10/30s/min (štandardne 1 sek.)

Rozlíšenie obrazu: 16MP/12MPX/8MP

Frekvenčné Pásma siete 2G GSM 850/900/1800/1900 MHz

3G UMTS/HSPA 850/900/1900/2100 MHz

Diaľkové Ovládanie SMS

Prenos dát prenos Dát e-mailom

MMS do telefónu 1-4 telefónne číslo

MMS na e-mail 1-4 e-mailovú adresu

Video Rozlíšenie : 1080P/720P/VGA

Formát súboru : JPEG/AVI

Dátum Čas Odtlačok : Áno

Fázy Mesiaca Odtlačok : Áno

ISO Expozícia: Auto/100/200/400

Heslo Bezpečnosti :4 digitálne PIN kódu

Stand-by prúd : 0.1 mA

Stand-by čas: 6 Mesiacov

Rozhranie :TV out ; USB2.0; Micro SD Karty; 12V/1A Externé

Fix Metóda :Pás, závit pre Statív

Detekcia Pohybu : Nízke/Stredné/Vysoké

Prevádzková Teplota : -20 ~70℃(-4~158℉)

Výkon: 8×AA batérie (nezahrnuté)

Časovač :Áno

Nepremokavé : IP65

Jazyky :Sk/FR/DE/ES/RU/DK/NL/PL/PT/SE/IT/FI/JP

Certifikáty: FCC,CE,RoHS

Package detaily:

1 X Lov Fotoaparát

1 X USB Kábel

1 X Pás

1 X užívateľská príručka

Poznámka:

- Prosím, vložte TF kartu, keď je fotoaparát vypnite.

- Prosím, nevkladajte alebo uzavrieť TF kartu, keď je fotoaparát je napájanie zapnuté.

- Odporúča formátovanie TF karty do fotoaparátu pri použití na prvý raz.

- Kamera bude v režim USB pri pripojení k USB portu počítača. V tomto prípade, TF karty, funkcie ako vymeniteľný disk.

- Uistite sa prosím, dostatočný výkon, keď s upgrade firmware, v opačnom prípade by mohol proces aktualizácie preruší nesprávne. Ak sa vyskytne akákoľvek závada po nesprávnej inovácia procesu, fotoaparát sa môže prestať fungovať správne.

Doprava na Všetky objednávky zašle registrovaný air mail, môžete sledovať na oficiálnej stránke. Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné: Povedz mi ! Ak chcete zmeniť názov výrobku v proforma faktúra Bude vyhlásený len 10USD, tak, že to bude ukladať dane colný náklady. Platba v súčasnosti prijímame Golstroj.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše Golstroj.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Vrátiť Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás záruky všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na Golstroj.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: fotoaparát suntek, fotoaparát hunt, ds fotoaparát, photopast, 3g foto pasce, 4g 3g kamera, smalt, headphon bezdrôtové, hc801m, foto pasce.

  • Číslo Modelu: HC801G
  • Názov Značky: suntekcam

Súvisiace produkty