Dock Stanica Pre Nabíjanie Nintend Prepínač Joycon 2 USB Porty, svieti Indikátor Pre Prepínanie Herný ovládač Nabíjačka, Držiak Pre Ps4
Dock Stanica Pre Nabíjanie Nintend Prepínač Joycon 2 USB Porty, svieti Indikátor Pre Prepínanie Herný ovládač Nabíjačka, Držiak Pre Ps4
Sku: g133183
(5 Recenzie)
Novinka

€7.31 €10.45

Popis:

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ľahké a kompaktné, prenosné a pohodlné, pevné a trvanlivé.

S jednotlivými indikátor pre každú Radosť-Con, červené svetlo indikuje, že radič stále nabíja, zelené svetlo indikuje, že nabíjanie je dokončené.

To je bezpečné a pohodlné, dať svoje Spínač Radosť-Con na stojan a udržať vaše ovládače usporiadané a pripravené na hranie.

Tento nabíjací držiak je profesionálne navrhnutý tak, aby sa perfektne hodia pre Nintend Prepínač Radosť Con, poplatky do 4 Radosti-Con radiče súčasne.

Navrhnuté s 2 ďalšie USB Rozhrania, pre iných zariadení, plnenie, ako sú napríklad mobilné telefóny alebo iné herné zariadenia a zariadenia USB môže byť pripojený.

To je podporovať rýchlejšie nabíjanie pre Prepínanie AC adaptér.

Špecifikácie:

Typ: Nabíjací stojan

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Množstvo: 1pc

Vstupné: DC5V 2A

Výstup: DC5V 500MA*4

Veľkosť: 12*8*5 cm/4.7*3.1*2.0"

Čistá hmotnosť: 180.0 g/6.4 oz

Balenie:

1*Nabíjací stojan

1*USB nabíjací kábel

Štítky: 1 pokeball, joycon prepínač, nabíjačka telefónu, hry a dym ps4, n prepínač dock, nintendo wii, v úmysle prepínač, nintendo prepínač controlers, prípade nintend prepínač, štadióny radič stojan.

  • Názov Značky: FORNORM
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Nabíjací Dok Stanica

Súvisiace produkty