Stojan pre skladovanie Dyson Airwrap Styler Airwrap Stojan, Vlasy, kulmy na vlasy Prútik Držiak kuchynskej linke Konzola Úložný Stojan
Stojan pre skladovanie Dyson Airwrap Styler Airwrap Stojan, Vlasy, kulmy na vlasy Prútik Držiak kuchynskej linke Konzola Úložný Stojan
Sku: g133403
(0 Recenzie)
Novinka

€36.95 €45.07

Popis:

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Ergonomicky optimalizované a vhodný produkt pre montáž kompletný Airwrap. Je navrhnutý s ergonomickým na zlepšenie efektívnosti starostlivosti o vlasy. PVC povlak pre ochranu pred poškriabaním.

7 priestory a dostatok políc pre Dyson Airwrap Styler, sudy a kefy. Veľkosť perfektne sedí pre vás pevne držať príslušenstvo.

Ušetrite miesto a majte kulma v poradí, pričom svoju izbu od preplnená organizovaný!

Vysoko kvalitný hliníkový materiál a jemné spracovanie robí jednoduché, elegantné a hladký povrch. Montáž na stenu dizajn pomocou dodaného hardvéru v menej ako 2 minúty nainštalovať

Vyrobené z silný, robustný a odolný materiál, ideálny povrch pre pevná štruktúra, lesklý hrany a hladké povrchy; Vyzerať elegantne, dokonale vyzdobiť váš domov alebo kozmetický salón.

farba: strieborná/čierna

Materiál: hliník

Obsah balenia:

1 * Curling rod vešiak

1 * Plug-vešiak

1 * Klinec-bez lepidla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: dyson vlasy styler, hlboké svoju vlnovú dĺžku, airwrap, boite dyson airwrap, airwrap dyson, špirála curl, airwrap skladovanie, dyson airwrap kompletný styler, airwrap styler, big curl vlasy.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty