Double Precision 50 kg LCD Digitálny Háčik Rozsahu Prenosný Mini Rybolov Batožiny Vrecku Ručné Elektronické Váhy
Double Precision 50 kg LCD Digitálny Háčik Rozsahu Prenosný Mini Rybolov Batožiny Vrecku Ručné Elektronické Váhy
Sku: g133526
(0 Recenzie)
Novinka

€6.38

Popis:

Nový Double Precision 10 kg/5g 50 kg/10g Digitálne Visí Rozsahu Prenosné Elektronické Batožiny Rozsahu Čierna

Funkcie:

100% Zbrusu Nový.

Farba: Čierna

Rozmery: 17.5 cm x 6typ x 2.2 cm(dx š xv)

Vysoká presnosť tenzometrický senzory systém.

Jednotka: Jin, Kg, lb, oz

Rozsah hmotnosti: Presnosť 0-10kg:5g/10 -50 kg:10g

Modré podsvietenie funkciu.

Vlastná funkcia.

Auto power off.

Data lock so zvukom označenie.

Počas zaťaženia označenie.

Automatické čítanie podržte tlačidlo.

Nízky stav batérie označenie.

Veľký LCD displej s záložné svetlo .

Napájaný 2 x AAA batérie (nie sú súčasťou).

Prevádzková teplota:10-40°

Visel rozsahu a udržať ho vertikálne, stlačte tlačidlo "ON/OFF", ak ju chcete zapnúť, bzučiak bude znieť,2 sekúnd neskôr štátu váženia.

Upozornenie: Vyhnite sa akejkoľvek silný šok alebo vibrácií počas prevádzky. Ak hmotnosť na háčik je v rozsahu ,zobrazí sa "O_ld" poukazuje na preťaženie. Tie by mali odstrániť tovaru ihneď, zníženie hmotnosti a hmotnosti to znova.

Obsah Balenia:

1 x Prenosné Elektronické Stupnice

POZNÁMKA:Táto položka sa prísť bez retail box.

Nákupné Tipy 1. Položiek bude loď sa čoskoro po prijatí overené platby. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. 2. Prosím, overte u colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. obvykle budeme loď všetky objednávky ako darček a vyhlásiť, aby sa minimalizovalo kupujúci dovozu dane. 3. To zvyčajne trvá okolo 4 až 5 pracovných dní expresné v Číne, a 10 až 50 pracovných dní od Golstroj.sk Štandardná Doprava na loď do vašej krajiny. 4. PS: Ak položka bude odoslaná doporučenou air mail, trvá 7-30 dní (1-3 týždne) pre deliverydepending o vašej polohe. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať až 6 týždňov, je to normálne.- Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo, Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL,UPS, FEDEX alebo EMS,musíte zaplatiť poštovné náklady. Balíky zasielané pomocou týchto spôsobov, ako dorazí o 1 alebo 2 týždne. 5. Poznámka: ruský kupujúci je potrebné, aby ste nám povedali svoje meno a priezvisko! Vďaka! Spätná väzba 1. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme vďační hlboko a robiť to lepšie . 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O Nás 1. Sme ochotní nadviazať spoluprácu s predajcami po celom svete , zabezpečujeme aj lacné produkty. Zároveň poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Sme nielen predávať výrobky, ale čo je dôležitejšie je služba. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte kontaktovať, Sme vždy pre vás slúžiť. 2. Náš pracovný čas: AM9:00-PM9:00 (CN čas) 3. Všetky vaše otázky budú zodpovedané v 1 hodiny. ( Okrem výnimočných prípadov )

Štítky: háčik mustad, electron rozsahu, crankbait ryby, elektronické stupnice, veľké, svorka lcd, ručné rozsahu, ryby háčik mustad, d elektronické váhy rozsahu, funadaiko jig, zostatok kufor.

  • Materiál: Plastové
  • Veľkosť: 113cm x 58 mm x 24mm
  • Presnosť: Jin,kg,lb.oz
  • Operationg Teplota: 10-40Degrees Celzia
  • Obsah Balenia: 1 x Prenosné Elektronické
  • Funkcia: Modré podsvietenie displeja,Automatické vypnutie
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Dispaly Typ: veľký LCD
  • Powered by: 2 x AAA batérie(nie sú súčasťou)
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Mierka Typ: jar
  • Druh: Visí Rozsahu

Súvisiace produkty