5L Auto Prenosné úložiská Vedro potravinársky PC Plastová Fľaša na Vodu Galón Rukoväť Fľaša na Vodu Snap Spp Proti Striekajúcej Nádoby, Kontajnera,
5L Auto Prenosné úložiská Vedro potravinársky PC Plastová Fľaša na Vodu Galón Rukoväť Fľaša na Vodu Snap Spp Proti Striekajúcej Nádoby, Kontajnera,
Sku: g133627
(1 Recenzie)
Novinka

€10.02 €16.16

Popis:

5L Auto Prenosné úložiská Vedro potravinársky PC Plastová Fľaša na Vodu Galón Rukoväť Fľaša na Vodu Snap Spp Proti Striekajúcej Nádoby, Kontajnera,

Odrážky: 1、Vyrobené z potravinársky PC materiál, netoxické, bez chuti, vedierko môžu byť recyklované, teplo, odolnosť voči nárazu, deformácie a húževnatosť. Hlavne pre vonkajšie alebo rodiny pitnej vody, tak, aby si každý môže piť čerstvé zdravú vodu, od začiatku do konca! .

2、Rukoväť dizajn, ľahko sa prenáša a nalejte vodu, batérie prepínač dizajn, kryt je kompletne prepracované a aktualizované, nastavte všetky štrukturálne stálosť, s mnohými vysoko kvalitné silikónové tesnenie gumové prsteň, tesnenie výkon sa výrazne zlepšila.

3、je vhodný pre výlety alebo čakať v aute. To môže byť použitý na umývanie rúk a pitnej vody. Je ľahko prenosný a silný. Je vhodným partnerom pre vonkajšie cestovanie.

4、lopata je svetlo, úsporné, ľahko prenosný, trvanlivý a je vhodný aj pre seba-riadenie a out-of-home kempovanie. Je veľmi vhodný pre outdoorové self-vodičský pitnej vody! Zároveň to môže byť tiež použitý v školách, hoteloch, staniciach, v kanceláriách, domoch a na iných miestach, najmä pre outdoorové výlety, stavbách, dočasné aktivity!

5、To je hrubé a pevné, ergonomicky navrhnuté tak, pohodlné držanie, výhodné žiť s unikátny otočný kohútik dizajn, voľne nastaviteľné vody výstup, jednoduchý na použitie. 10 CM veľký priemer fľaše ústa, ruky, môže byť predĺžená na dno suda na čistenie, dlhodobé užívanie vody kvalita je zaručená.

Parameter:

Meno: Auto prenosné úložiská vedierko

Materiál: PC materiál (potravinársky materiál QS certifikácia)

Farba: transparentná modrá

Hmotnosť: Cca. 650g

Objem: 5L (cca 5 kg plný vody)

Veľkosť: Cca. 30*18*14.5 cm

Barel priemer: Cca. 10 cm

Platné číslo: 1-2 osôb

Poznámka:

Počas prepravy, bude tlak a depresie. Môžete použiť teplej vody na obarenie cez depresii pomôcť obnoviť depresie bez vplyvu použitia a estetiky.

Balenie zoznam:

Plastové skladovanie vody vedro *1

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Golstroj.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Golstroj.sk. Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať nesprávnu položku. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: sklenené okno vedierko, lieky, kontajner plastový, kovové galón fľaša na vodu, vedierko umývanie, vedro vody, elektrické kanvice vody, nástroj vedro organizátor, plastové vedro, 1 l fľaše vody, izolované nádoby.

  • Kapacita: <10 L
  • Podpora: Drop shipping
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty