30ML Levanduľový Esenciálny Olej Vôňa Oleja Pomôcť Upokojujúci Náladu Prírodné Esenciálne Oleje Pre Aromaterapiu Výustiek Zvlhčovač
30ML Levanduľový Esenciálny Olej Vôňa Oleja Pomôcť Upokojujúci Náladu Prírodné Esenciálne Oleje Pre Aromaterapiu Výustiek Zvlhčovač
Sku: g133636
(1 Recenzie)
Novinka

€4.67 €7.92

Popis:

Popis:

Názov: Levanduľový Esenciálny Olej

Hmotnosť:90 g

kapacita:30 ml

Použitie Pre:Domov,indoor,outdoor,náhrdelník,parfum Fľašu,auto Visí Parfum,aromaterapia Lampa

Ako Najlepšie Použiť Tieto Oleje: Existuje mnoho, mnoho spôsobov, ako využiť naše Éterické Oleje, sú tu len na niekoľko... 1. Olejové Horáky - Jeden z najpopulárnejších spôsobov, ako je ich použitie s olejovým horákom. Pridaním pár kvapiek do svojho olejovými bude vytvoriť trvalé krásnu vôňu, môžete tiež miešať oleje ak chcete vytvoriť vašu vlastnú vôňu. 2. Kúpeľ Pridaním niekoľkých kvapiek naše oleje, aby vaša vaňa vytvára nebeský, prírodné a čistá vôňa, a sa ukázali byť veľmi efektívny spôsob, ako získať čo najviac našich éterických olejov. 3. Masáž - Naše oleje sú silné, tak prosím, nepoužívajte ju priamo na vašu pokožku. Pridaním pár kvapiek do dopravcu oleje (napríklad Grapeseed olej), a potom masírovať ju na čelo, dlane, krk, chrbát, nohy alebo iné postihnuté miesto divy. 4. Vyrábate vaše vlastné - Mnohí z vás ako vytvoriť vlastné mydlá, sviečky a kozmetických výrobkov, a tieto oleje sú ideálne pre ktoré. Sú terapeutickej triedy, prírodný, čistý, čo je ideálne pre vás tvorivé duše, ktorí tam urobiť svoje vlastné produkty. 5. Iné - Ostatné populárne spôsoby okrem uvedeného obsahovať, difúzory, na vankúš v noci, meditácie, auto osviežovače vzduchu a pary / sauny.

Package zahrnuté: 1x Fľaša 30ML Esenciálny Olej Poznámka: 1. Mali by ste riedenie všetky éterické oleje s dopravcom ropu, ako sladký mandľový olej, pred pokožky použitie. Kompletné patch test, aby ste nie sú citlivé/alergický na éterický olej. 2. Skladovať na chladnom a suchom mieste. 3. Uchovávajte mimo dosahu detí a oči. 4. Ak ste tehotná alebo trpiacich akýkoľvek zdravotný stav, poraďte sa o zdravie lekára pred použitím. 5. Vyhnite sa kontaktu s ranou. 6. Akékoľvek nežiaduce účinky, prestaňte.

Štítky: céder, 100-ml sklenené, silný levanduľový esenciálny olej, difúzorom esenciálnych olejov pre aromaterapia, samsu olej, 1l levanduľový esenciálny olej, ayurveda, káva esenciálny olej, cedar vianočný stromček, olej lemongrass.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • NET WT: 30ml
  • Druh: Esenciálny Olej
  • Zložka: Esenciálny Olej
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Názov Značky: SWEETVALLY
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Číslo Certifikátu: Iné
  • Číslo Modelu: MM000326

Súvisiace produkty