AES Kingkong F1 Hella 5 Bi-xenon Blue Alebo Vysoko Jasný Projektor Objektív 3,0 palca LHD RHD Projektor Objektív Retrofit Upravené Svetlometov
AES Kingkong F1 Hella 5 Bi-xenon Blue Alebo Vysoko Jasný Projektor Objektív 3,0 palca LHD RHD Projektor Objektív Retrofit Upravené Svetlometov
Sku: g133762
(3 Recenzie)
Novinka

€68.02

Popis:

Drahý priateľ:

Vitajte na AES Obchode! Sme Guangzhou AES Co. S.r.o. a k výkonu povolania vo Auto Auto Príslušenstvo pre 17 rokov, štátu v Číne. Ponúkame vysoko kvalitné produkty s rozumnú cenu. Všetky výrobky sú dodávku zo závodu priamo. Ponúkame vynikajúce služby a rýchle dodanie. Ak ste spokojní s našimi výrobkami prosím nezabudnite nám dať päť-hviezdičkový pochvalu, Ak ste predajca alebo hľadáte obchodného partnera v Číne, akceptujeme OEM/ODM a my sa budeme snažiť vám čo najlepšie služby.Ak máte akýkoľvek problém, pls fell zadarmo sa na nás obrátiť ,ďakujem .Užite si nakupovanie čas !

AES Kingkong F1 Najvyššej Kvality 3.0" HID Projektor Objektív

A. Špecifikácia

Model:AES Kingkong Hella5 F1 Modré Šošovky Značky Série: Kingkong Veľkosti: 3,0 palca Vrátane:2 ks projektor objektív so potrebné diely Záruka: 12 Mesiacov

B. Popis

Kingkong F1 najnovší štýl a top radu blue film Hella 5 projektor objektív, všetky zbrusu nový projektor svetlometu retrofit súprava,vyrobené z odolného Real sklo modré film technológie, poskytujú ostrý ostrý a modrá cutoff riadok a priniesť oveľa viac, dokonca aj jasný svetelný výstup v reálnom road jazdy. Jeho román a nezameniteľný dizajn modrá film, výborné osvetlenie výkon, aby to najobľúbenejšou voľbou autom chlapci, a udržiava sa najlepšie predáva . Zatiaľ čo D2-H4 jasné typ hella 5 prijíma podobnú techniku. ale zamerať sa na vysoko jasný účinok, namiesto toho, modrá, tiež obľúbené u väčšiny zákazníkov.

To je vysoké/nízke svetlo v kombinácii bi-xenónové hid projektor typu, electomagnetic disk vo vnútri reflektor misy bol testovaný viac ako 30000 krát pred odoslaním zo závodu, takže si môžete byť istí, že vysoká nízka lúč môže byť prešiel hladko , a nie je prilepené.

C. Výrobok Zobraziť

F1 Hella5 fit:D1S D2S D3S D4S D2H žiarovka. F1 Hella5 môžete vybrať, Modré šošovky alebo vysoko jasný objektív,rovnaké nízke svetlo & High beam.

1)Modrá Objektív

2)Vysoká Jasný Objektív

D. Lúč Vzor

Nízke svetlo je veľmi vystupoval na jeho široké a široké, ostré blue rezanie off line, právne vynikajúce lúč vzor na osvetlenie cesty, nikdy sa nemusíte obávať o oboch stranách cesty hrany sú nedostatok dostatok svetla alebo v tme vizuálnom stave,čím sa znižuje doprava/dopravnej nehode. Medzitým, všetky účinné svetlo sa zameria na ceste , nebude slepej protiidúce autá.

E. AES Factory

F. Naše Služby

1)OEM Výroba vitajte: Katalóg, Balík... 2)príklad objednávky 3)odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4)Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty. 5)Ak máte tovaru, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém, kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

1)Sme sa loďou po celom svete prostredníctvom Vzduchu Pošta a Expresné služby. 2)Pre dispečing hladko a rýchlo, môžeme loď položky prostredníctvom iných dopravcov. Naše rozhodnutie je konečné. 3)správa, bude odoslaná na vás s sledovacie číslo a predpokladaný termín dodania po položka dodávaný. 4) Dodacia lehota a. UPS/DHL/TNT/FEDEX express lodnej dopravy zvyčajne trvá 4-7 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. b. EMS expresná doprava zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. c. SPSR zvyčajne trvá 7-20 pracovných dní do Ruska. d.Air mail zvyčajne trvá 7-25 pracovných dní, Ázia, Západná Euro, severnej Amerike, a 15-45 pracovných dní, Južná Amerika, Rusko, Stredný Východ, Východná Euro.

1) Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné. 2) Vrátenie/výmenu žiadosti je k dispozícii v rámci jedného týždňa po položku prijaté. 3)Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie materiálu. Položky vrátil sa bude testovať.

1)Sme záleží na spokojnosti zákazníkov rastie. Preto, vaše pozitívne spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2)Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 3) Prosím, kontaktujte nás PRED odchodom, negatívny/ neutrálne spätnú väzbu,budeme s vami spolupracovať na riešení akéhokoľvek problému.

Štítky: f1 t tričko, auto kamery, preyector hella 5, bi xenon projektor len, bixenon, hid hella f1, hella 5 objektív, 3r hella, šošovky, projektor retrofit.

  • Položka Druh: Objektív
  • Vrátane: 2 ks Kingkong F1 objektív so potrebné diely
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Aplikácia: Pre všetkých auto svetlomety s modifikácia
  • Veľkosť: 3,0 palca
  • Žiarovka Typ: xenónové žiarovky
  • Vhodná žiarovka: D1S D2S D3S D4S D2H
  • typ osvetlenia: LHD/RHD
  • Názov produktu: AES kingkong F1 projektor objektív
  • Certifikácia: CE,RoSH, EMARK
  • plášť: 3,0 palca
  • Lúč Vzor: Vysoké a Nízke svetlo
  • Napätie: 9-16V
  • Pätica Typu: D1S
  • Box: AES Box
  • Názov Značky: JS
  • Názov Modelu: AES Kingkong F1
  • Farebná Teplota: 6000K

Súvisiace produkty