70 D Ice Pletivo Vietor Tunel Underpant Priedušná Oka Textílie Bielizeň 35mm, Šírka Senior Lesklý Gumené Pásy
70 D Ice Pletivo Vietor Tunel Underpant Priedušná Oka Textílie Bielizeň 35mm, Šírka Senior Lesklý Gumené Pásy
Sku: g133806
(1 Recenzie)
Novinka

€17.01

Popis:

Pls vidieť, že sme len vyrábať a predávať kvalitné pánske spodné prádlo a dámske sexy prádlo,takže sa nemusíte kontrast ostatné tovar s našimi cena ;cena je vrátane 3 ks,a všetko, čo vidíte sú skutočné fotografie sami,takže to, čo vidíte, čo máte,takže ak sa vám páčil sa im,vitajte na mieste, poradí,vďaka a pozdravom.

tu je niekoľko dôvodov odporúčame: celkom úžasné štýly! Krásne farby, priedušný oka netreba hovoriť, sexy pery, dokonalá kombinácia vizuálne a hmatové! 1, dobrý štýl, štíhlu postavu. 2, vynikajúcu priepustnosť, pohodlné a hladké. 3, elastické, pohodlné, pevné, ale nie je to zlé hľadáte. Úplne nový 100% Materiálové Zloženie: pozri podrobné Farba:viď obrázky Veľkosť:L,XL,XXL,XXXL Vzor: Mid-pás Funkcie: dvojité vnútorné vybavenie, čistejšie, lepšiu ochranu, traceless nohavice nohy, žiadne voľné hrany, žiadne curling;360 stupeň dýchanie, priedušná pokutu-jamkové textílie, aby hodváb v pohode, 3-D rezanie, vrecko s konkávne konvexný tvar, priestor slobody, č ice stopy, hladké tkaniny, starostlivo vybrané textílie, elastické pohodlie, jemné textúry, voľnosť bez zábran;Tvarovanie, priedušná, traceless, stereotypov, brucha uzáverom. Umývanie Pokyny:Umývanie Rúk,nepoužívajte bielidlá,nie Dryclean,nie železa,Zavesiť Suché, a tieto sú podrobnejšie obrázky o UPOZORNENIE:táto položka sa nemusíte mať box balík ,ale budeme zabaliť tovar v dobrých podmienkach,

Štítky: gumová spodná bielizeň, 100 hodváb, muži gumová spodná bielizeň, ice hodváb mužov bielizeň, pánty gumy, šatka hodvábna, handričkou mužov, muži sveter, muži hodváb bielizeň, latex mužov bielizeň gumy.

  • Číslo Modelu: 20190720-02
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: Spandex
  • Nohavičky & Boxery: Boxerky
  • Pohlavie: MUŽI

Súvisiace produkty