1Roll 200cmx50cm 5 mm-30 mm Auto Sound Proofing Izolačných Auto Truck Proti hluku, Zvukovej Izolácie Bavlna Tepla Uzavreté Bunky Penové
1Roll 200cmx50cm 5 mm-30 mm Auto Sound Proofing Izolačných Auto Truck Proti hluku, Zvukovej Izolácie Bavlna Tepla Uzavreté Bunky Penové
Sku: g133861
(5 Recenzie)
Novinka

€5.99 €7.30

Popis:

Špecifikácia

Tvar: štvorec

Materiál: Guma

Trieda: A

Pevnosť v ohybe: silné

Pevnosť v tlaku: silné

Forma: vláknité

Veľkosť: 200x50cm

Hrúbka: 3 mm/5 mm/6 mm/7 mm/8 mm/10 mm/15 mm/20 mm/25 mm/30 mm

Hmotnosť: 0,4 kg

Funkcie:

1. Tento produkt prichádza so silným lepidlom, pri izbovej teplote nad 0 stupňov, bez prikurovanie môže byť priamo vložený. Vyššie vonkajšie teploty vložiť viac pevnej konštrukcie nemôžu byť odstránené po pasta je veľmi silná!

2. Hluk odborníci odporúčajú robiť zvuková izolácia zároveň nezabudnite na dvere vibrácií, v prilepiť pred zvuk bavlna môžu byť publikované pred pár vynikajúci účinok, všeobecné potreby celého tri-auta sedan asi 10 metrov.

3. Zvláštna Poznámka: Ak vlastníci, ako hluku motora, chcete úplne zníženie hluku motora sám na kapotu na tomto mieste zvukovej izolácie bavlna nie je tak jednoduché, ako hluku motora bavlna odporúča urobiť kapotu a U-slot hlukové efekty musieť použiť hliníkovej fólie zvuková izolácia Bavlna + hliníkový plech butyl kaučuku šok doska (18-25 alebo tak), v hluku motora je veľmi zložitý systém ozvučovaciu techniku, čo potrebujete urobiť, blatníky, firewall, prístrojový panel v tvare U slotu zvuková izolácia inžinierstva!

Funkcia:

【Vhodné Pre] vyzýva Tento zvuk absorbujúce peny je ideálny pre kapota, strop, dvere, podlaha kokpitu, zadné dvere, požiarne steny a U typu steny, predný blatník, predné a zadné kolesá.

【Blokového Šumu] vyzýva Táto izolačná pena zlepší zážitky z jazdy vo vašom vozidle znížením hluku motora, pneumatiky kňučať, cestnej hluk, hluk vetra a výrazne zlepšiť celkový vozidla zjemnenie a kvalitu zvuku.S vysokou zníženie hluku a tepelne izolačné vlastnosti, je dobrou náhradou za staré a tiež potrebný náhradný diel na vaše auto.

【Dvojaký Účinok] vyzýva, Ako aj zlepšenie akustiky vozidla, tento vysoký výkon izolačná pena zabezpečí vaše vozidlo zostane chladnejšie ako v lete a teplejšie v zime, takže jazdiť pohodlnejšie.Proti poškriabaniu.

【Vode a Vlhkosti-dôkaz] vyzýva Automobilový izolácie rohož je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu s lepidlo kryté plochy, táto izolačná pena sa ľahko rezať, olúpeme a uplatňovať, a to je odolný voči vode a spomaľovač horenia.Proti poškriabaniu. Povrch high-vlákna tkaniny je laminát. Žiaruvzdornou.Blokovať prenos slnečného svetla, motor, výfukové potrubie teplo do kabíny, znížiť klimatizácia spotreby energie, úspora paliva.

【Enhanced Protection] Vyzýva 1. Spomaliť život potrubia a obvodov. To je horúce v lete, to môže pomôcť predný kryt auto rozptýliť teplo, predĺži životnosť rúr a obvodov, a nie urýchliť krakovania. 2. Spomaliť starnutie laku. Priame slnečné svetlo v prednej časti vonkajšieho plášťa, vysoká teplota vo vnútri a mimo motora, urýchľuje farba starnutia. Chráni lak pred starnutím.

Pozornosť

Prosím, nenechajte pokaziť Chyby s dlhom čase spáliť, a prijať plynový sporák spáliť, pretože bavlna s nálepkou, nie požiare iné auto nie reachthe požiare podmienky Raz požiarov podmienky okrem kovových častí vo vozidle môže požiare všetky položky, Pálenie, navrhované vlastníkov nie súkromne nainštalované elektronické prístroje, správne používanie áut.

Package Incleded

1 x rolka absorbovať bavlna

Štítky: prípojné vozidlo, dverný zámok, vymazať, doplnok interiéru vozidla, bicykel blatník, auto dobré, Textílie, obchodné akustická pena, acoust peny, kryt sedadla.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Gumené Pena
  • Druh: Zvukovo Izolované Bavlna
  • Umiestnenie: strechy

Súvisiace produkty