1 Sada LED Digitálne programovacie Hodiny DIY Kit Sviečkach Účinok Elektronické LCD displej, Budík Auta s Dátum Čas Zobrazenie Teploty
1 Sada LED Digitálne programovacie Hodiny DIY Kit Sviečkach Účinok Elektronické LCD displej, Budík Auta s Dátum Čas Zobrazenie Teploty
Sku: g133950
(3 Recenzie)
Novinka

€9.12 €12.84

Popis:

Popis:

Tento DIY hodiny má svetlé ružové LED, ktoré simuluje plameň sviečky efekt, vytvára romantický efekt, že plameň je postupné vyblednutiu. Najmä, môžete nastaviť, aby vibračný režim, ktorý bude pripomína vibrácií v situácii, budík, časovač, hodinové zvonkohry a tak ďalej. Okrem zobrazenie informácií ako sú čas, dátum, deň v týždni a teplotu, tam sú tiež dôležité dovolenku pripomienky, ako aj prispôsobiteľné narodeniny pripomienky, ako aj rôzne časové možnosti zobrazenia, automatické nastavenie podsvietenia, jasu a hlas-aktivuje podsvietenie. Môžete tiež nastaviť časovač pripomienka a nastavte LCD kontrast a tak ďalej, tak, že hodiny DIY je už jednoduché a nudné zobrazenie času. Čo je dôležité, je, že dresy sú vyrobené s in-line komponentov, takže je ľahké urobiť úspešné HOBBY nadšencov.

Funkcie:

Pomocou DS1307 hodiny čip s vysokou presnosťou crystal oscilátor poskytnúť presný čas, ktorý môžete dať aj záložnú batériu CR2032, aby zabránili výpadku napájania čas údajov;

Prepínač môže prepínať medzi vibračný režim a bzučiak režime. V vibračný režim, budík, odpočítavanie, tlačidlo spätnú väzbu, a Neoddeliteľnou bod oznámiť sú všetky výzva vibrácií.

S LCD1602 s podsvietenie displeja môžete nastaviť, aby 1-16 úrovne podsvietenia, jasu alebo automaticky zmeniť jas podsvietenia podľa prostredia.

Vstavaný zvýrazniť 5MM LED pink, program simuluje plameň sviečky efekt, vytvára romantickú atmosféru. Okrem toho, LED môže byť nastavená na 5 rôznych svetelných efektov.

6 rôznych zobrazenie rozhrania, zobrazením času, dátumu, dňa v týždni a teploty. Okrem toho môžete nastaviť, aby sa automaticky prepne režim rozhrania, a automaticky prepnúť na iný informačný displej, rozhranie každý deň.

Holiday pripomienka funkcie môžete zobraziť holiday pripomienky, ako napríklad veľká noc, Valentín, Deň matiek, deň Vďakyvzdania, atď. (pozri dovolenku pripomienka zoznam pre podrobnosti);

Môžete nastaviť pripomienku narodenín, nastavili príslušný mesiac a deň, a dátum sa bude zobrazovať "Happy Birthday vás!";

Hlas-aktivovaná funkcia wake-up funkcia, ťuknite na položku na ploche alebo poklepal palm zobudiť LCD displej;

Iný formát displeja, rôzne formáty Celzia a Celzia, rôzne formáty zobrazenia dátumu a 24/12 formát;

Môžete nastaviť kontrast LCD displeja nastavenie obrazovky zreteľnosť.

Časovač funkcia, časovač konci LED blikajúce a bzučiak pípne/vibrácií motorových vibrácií pripomienka;

Načasovaný budík, bzučiak zvoní alebo vibruje, motor sa automaticky vypne po dvoch minútach vibrácií, alebo stlačením tlačidla;

To môže prispôsobiť čas, upozornenie na zadaný časový rozsah. Pripomienky režime môže byť voliteľný LED pripomienku alebo vibrácií/pípne režime, a môžete tiež nastaviť čas, upozornenie na rôznych časových intervaloch.

Okrem toho, že sú teplé sedavý pripomienky a pitie tipy každú hodinu, tak, že môžete mať zdravý život pripomienka po náročnom práce.

Celkovo 13 menu nastavenie funkcie, power-off pamäť menu nastavenie parametrov;

USB DC 5V napájanie;

Celková veľkosť: 116mm x 36 mm x 20 mm;

Dovolenka pripomienka zoznamu:

Nový Rok: 1. januáru (Zobraziť Šťastný Nový Rok!!)

Valentín: 14. februára (Zobrazené Valentína!)

Deň žien: 8. Marca (zobrazené International Women' Deň!)

Práva spotrebiteľa Deň: Marec 15 (zobrazené Svete Spotrebiteľ Právo Deň)

April Fool 's Day: 1. apríla (Ukazuje apríla Fools" Deň!)

Veľká noc: V prvú nedeľu po jarnej rovnodennosti (ukazuje Veľkonočnú nedeľu!)

Pracovný Deň: Máj 1 (zobrazené Medzinárodných Pracovníkov Deň)

Deň matiek: Na second_Sunday Mája ("Matky Deň!)

Deň detí: 1. júni (zobrazené Medzinárodný Deň Detí!)

Deň otcov: tretia nedeľa v júni (ukazuje Otcov Deň!)

Halloween: 31. Októbra (Halloween!)

Halloween: 1. November-Sviatok Všetkých Svätých!)

Dvojhra Deň: 11. novembra (Zobrazené Singles " Deň!)

Deň vďakyvzdania: Štvrtý štvrtok v novembri (zobrazené Deň Vďakyvzdania!)

Štedrý deň: 24. decembra (Zobraziť štedrý deň!)

Vianoce: 25. decembra (zobrazené Veselé Vianoce!)

Na konci roka: k 31. decembru (ukazuje Posledný deň v roku!)

Funkcia:

1. Stlačte a podržte tlačidlo nastavenie (vľavo) na približne 1,5 sekundy vstúpiť alebo opustiť menu;

2. Krátke stlačte prepínacie tlačidlo (vpravo) prepnite nastavenie času (Set Time) - (Nastaviť Dátum) - (Nastaviť Alarm) - (Set LED-Mode) - Nastavenie zobrazenia informácií rozhranie (Informácie Usporiadanie) - (Nastaviť LCD Kontrast Nastavenie) - (Nastaviť Formát) - (Narodeniny, Pripomeňte) - (Nastaviť Jas) - (Nastaviť Časovač) - (Čas Pripomienka) - (Holiday Pripomienka) - (Zvuk Wake-up). Krátke stlačte set tlačidlo (vľavo) a zadajte nastavenie, a potom zmeňte hodnotu parametra podľa prepínacie tlačidlo (vpravo).

Štítky: led elektronické urob si sám, diy electron auta, diy kit set diy elektroniky, hodiny číslice led, výkon budík, diy kit hodinky, balón žiarovka, diy kit elektronika hodiny, časti digitálne hodiny, diy kit sady elektronika diy audio.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: DIY LED Digitálne Teplota Času Auta
  • Názov Značky: OOTDTY

Súvisiace produkty