2020 Ružová Pre Nintend Prepínač Ochranného puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku Screen Protector Sklo Úchyty pre NS Nintendo prepínač
2020 Ružová Pre Nintend Prepínač Ochranného puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku Screen Protector Sklo Úchyty pre NS Nintendo prepínač
Sku: g134029
(2 Recenzie)
Novinka

€8.93

Popis:

modname=ckeditor

2020 Ružová Pre Nintend Prepínač Ochranného puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku Screen Protector Sklo Úchyty pre NS Nintendo prepínač Kompatibilný Model : 2020 Ružová Pre Nintend Prepínač Ochranného puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku Screen Protector Sklo Úchyty pre NS Nintendo spínač 1.Pred shippping každej položky sa budú testovať dobre. Môžeme to urobiť : 1,kontroly Kvality:Všetky video hry, náhradné diely musia byť testované v našej profesionálnej QC tím. 2,Dodacia lehota: doba 1 až 2 pracovných dní. 3,Produkty záruka : ponúkame 6 mesiacov záruka. 4,Po služby:podporovať kvalita prvý, princípu priority zákazníci. 5,model Výrobku: ponúkame všetky druhy náhradných dielov a príslušenstva, napríklad pre xbox360,Sony,Pre Nindtendo a tak ďalej. 6,Informácie: Sme zdieľať najnovšie informácie o video hry, náhradné diely pre všetkých našich zákazníkov. 7,Sme veľkoobchodný a maloobchodný dodávateľ pre video hry aspoň 7 rokov, máme bohaté skúsenosti. Funkcie: 1.Osobitne navrhnuté pre Nintendo konzoly Prepínača. 2. Dokonale chrániť a uchovávať pre konzoly,nabíjací kábel,AC adaptér,slúchadlá atď. VYNIKAJÚCU OCHRANU: Vyrobené vysoko kvalitná ochrana pre váš Nintend Prepínač. Vonkajšie hard shell chráni stroj z kvapiek. Vnútorné mäkké podšívka mikro vlákna dáva svoje Spínač pohodlný a komfortný domov. Centrálny mäkké klapka chráni displej pred prípadným poškriabaný vnútri prípade. Popis: 1.Táto taška je Najnovšie príchodu a prvotriednej kvality. 2. Roztomilé Mačka vzor, krásne a univerzálny . 3.Je vyrobený z kvalitných a šetrných k životnému prostrediu, silikónové, a má dobré tlmenie nárazov schopnosti a silnú odolnosť 4.Chráni váš Prepínač konzoly a radiče z prach, škrabance, scuffs, otrasom, nárazom a poškodeniu 5.Veľký úložný priestor, vak môžete uložiť svoje Prepínač konzoly a Radosť-Con radiče a vnútorné oka vrecku môžete ukladať nabíjací kábel, hry, karty a iné drobné príslušenstvo hier Upozornenie: 1. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2. Farby môžu byť odlišné ako rozdiel displej. Prosím pochopiť. 3. V prípade sporu ako Tvrdené sklo Rozbité, alebo čiapky farieb sa líšia nie sú prijaté, ako sú zadarmo č prijímať akékoľvek platby . Pretože balík na transmiting mimo naše možnosti kontroly . dúfam, že pre vaše milé pochopiť, thx . PS: sú Nový Model Pre Nintendo Spínač a Lite konzoly cestovná taška , Pls vybrať vhodné pre vaše konzoly tašky . Pre Konzoly a ostatné doplnky nie sú v cene! Package includding:

1 x prepravný vak

2 x silikónové krytky ako darček ( Poslať našich zásob farby Náhodne . ) Pre Prepínač a Prepínač Lite Cute Cat Packa Taška : Pre Prepnutie PU Taška :

Pre Prepínanie Lite protecive prípade :

modname=ckeditor modname=ckeditor

Štítky: prípade nitendo prepínač, box, nintendo prepínač, v úmysle prepínač, prípade prepínač zelda, prípade nintend prepínač, nintend prepínač prípade, sao, joycon chrániť, prípade nintendo prepínač, prípade nintendo taška, hra nintendo prepínač.

  • Názov Značky: HeroAngel
  • Min: 1PCS
  • QC: 100% Reálne Testované po jednom
  • Funkcia: Pre Nintend Prepínač Ochranného Puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku
  • Funkcia 1: Podpora Dropshipping
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Dodacie Lehoty: 1-3days pracovných dní
  • miesto pôvodu: ShenZhen, Čína
  • Package: Silnejšie box
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Sledovacie Číslo: Registrovaný sledovacie číslo
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Kompatibilný Model: Pre Nintend Prepínač Ochranného Puzdra Príslušenstvo Skladovanie Ruky Tašku
  • Funkcia 2: Pre Nintendo Prepínač
  • Číslo Modelu: Pre Nintend Prepínač Skladovanie Taška Taška

Súvisiace produkty