Vianočné Víno Stojan na Jednu Fľašu na Stenu Fľaša Červeného Vína Zobraziť Stojan Kov Víno Visí Držiteľ Domov Jednoduché Víno Kabinet
Vianočné Víno Stojan na Jednu Fľašu na Stenu Fľaša Červeného Vína Zobraziť Stojan Kov Víno Visí Držiteľ Domov Jednoduché Víno Kabinet
Sku: g134234
(1 Recenzie)
Novinka

€8.29 €12.19

Popis:

Funkcie:

1. Robustná a Odolná: fľaša Na víno stojan je vyrobený z ťažkého železa, nie je hrdzavé, silné a silné. Iron art prijíma vysokej pevnosti technológiu zvárania, zváranie šev je pevné a riadne, je dosť silná, aby pevne opraviť svoje víno bez obáv trochu, bude spadnúť a rozbiť.

2. Balík Obsahuje: 3 kovové stojany na víno s montáž hardvéru, môžu byť rozložené na stenu priestor, ktorý sa používa v rôznych dimenziách, alebo navrhnutý podľa vašej chuti. Prispôsobiteľné dekorácie bude vaša skladovanie vína zaujímavý a cenovo dostupnejšie úložné riešenie.

3. Ukázať Svoje Víno: Ako umelecké dielo, zase prázdnu stenu do umeleckého diela, vytvoriť efektívny úložný priestor pre fľaše vína, použite toto víno stojan na displeji víno elegantne, tak, že vaše obľúbené retro je vždy na dosah, prázdne steny bude vyzerať skvele.

4. Jednoduchá a Ľahká Inštalácia: Každý modul má 4 diery, balenie obsahuje montážne hardware, super jednoduchá inštalácia. Veľmi jednoduchý dizajn, takmer neviditeľné, robí .vaše fľašu vyzerať ako plávajúce na stenu, môže zápas s všetky vaše dekorácie, témy alebo štýlu

5. Ideálny Darček pre Milovníkov: perfektné kolaudačné párty darček či svadobný dar, alebo akýkoľvek dar-dávať príležitosti, bude prekvapenie milovníkov vína v živote.

6. Montáž na stenu víno modul-jednoduché fľašu vína rack, ukazuje chuť znalci vína.

7. Víno stojan môžete urobiť fľaša vína mierne šikmej alebo zvislej, tak, že korok nevysychá-tak, že víno môže byť svieže po dlhú dobu.

8. Tento stenu stojan na víno je univerzálny a môže byť použitý aj ako kvetináč, sušič na vlasy a svietnik. A viac.

9. Tento stojan na víno je skvelá voľba pre kuchyne, obývacej izby, alebo domáce bar-je to ideálny darček pre všetkých milovníka vína z nadšenec do znalca.

10. Dobrý Skrinky: Tento stenu šetrí priestor-víno stojan vyžaduje len malú stenu umiestniť svoje víno. Vyriešiť problém kam umiestniť, a pozrieť sa veľmi elegantné a krásne, vytváranie viac podlaha priestor pre vás.

11. Zobrazenie Víno Elegantne: Teraz si môžete vytvoriť vlastné dekorácie na stene pre fľaše vína, alebo môžete kopírovať high-end vzory vidieť na Pinterest, za malý poplatok. A hrdo zobrazenie obľúbených drahé vína.

12. Skvelý Darček Nápad: Táto sada 3 fľaše vína vystavovacie stojany je perfektný darček pre každú príležitosť, predovšetkým pre milovníkov vína! Nenechajte si ujsť príležitosť, aby sa hýčkať.

13. Funkcie Stenu Stojan na Víno: Vyrobené prášok potiahnuté, ťažké železo, jednoduchá inštalácia a premiestniť, keď je to potrebné, jednoduchá montáž, obsahuje potrebné inštalácie hardvéru, svetlý a elegantný moderný štýl.

Špecifikácie:

Materiál: vyrobené z kovu a železa

Farba: čierna

Veľkosť: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

3*Kovový Stojan na Víno s Montážne Hardware (Nie Vrátane Fliaš)

3 Sady Inštalácia Skrutky

Štítky: kabinet červené víno, víno držiteľ psa, držiak na víno, drevený stojan na fľaše, dishcloth rack, metal steel držiak na fľašu vína, červené víno stojan na stenu, kovové olej fľaše rack, jednu fľašu vína rack, kovové police.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty