Survival Kit Rybolovu, Poľovníctvo SOS,výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Prežitie Výstroj Núdzové potreby na Kempovanie Turistika Auta s nôž, baterku a vodič videl
Survival Kit Rybolovu, Poľovníctvo SOS,výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Prežitie Výstroj Núdzové potreby na Kempovanie Turistika Auta s nôž, baterku a vodič videl
Sku: g134277
(1 Recenzie)
Novinka

€26.35 €35.13

Popis:

Balík nemá flint!!! Ste Pripravený Prežiť Druh Hrozbou? Survival Kit - Odborníci vedia, že majú prístup k správnym nástrojom v správnom čase môže urobiť veľký rozdiel v zaistiť vašu bezpečnosť a bezpečnosť vašich blízkych. Naše 12-v-1 survival kit obsahuje a núdzové deka, núdzové okno breaker a baterka, vodič videl, 7-in-1 spork, pocket pod, taktické pero, fľaša na vodu klip, taktický nôž, šable karty. Okrem toho sme pridali aj vysokej pevnosti multi-použitie paracord náramok, ktorý má píšťalka a čo z neho robí perfektný nástroj pre núdzové situácie. Sme balené to survival kit do ultra-odolné, nepremokavé a ľahko sa prenáša prípade, že je veľkosť malej knihy. Sme upgradovali okno, aby to väčšia, takže si môžete pridať ďalšie položky, na survival kit podľa potreby. veľkosť boxu: 6.49 x 4.13 x 1.9 palcov (18 x 11 x 5 cm) Naše kit je pevný dosť hodiť v batohu, aute, kancelárii šuplíku, alebo obchod v prakticky všetky malé šikovné priestor, ktorý môžete mať rýchly prístup!

Takže Čo Získate S Našim Auta? Prečo Si Vybrať Nás? Čo je Odlišné S Inými Prežitie Výstroj? 1. 7-in-1 Lyžica Vidlica:na jednej strane je nôž/videl/otvárač; na druhej strane je lyžicou/vidlica. má hols pre reťazec pre upevnenie na vašu batoh; na spork spp je aj píšťalka, nôž čepeľ môže byť oštep, keď upevnený na palicu. 2. Upgrade Prežitie Nôž: Studenej Ocele Skladací Nôž, čierna studenej ocele čepeľ a black aluminum rukoväť. Anti-Hrdza, Trvanlivé. 3. Vrecko nižšie: používa sa na štart požiaru/Ohňa, keď Kemp pod ťažké mokrých podmienkach alebo jednoduché suché podmienky, ako aj doma, pre krby, woodstoves, požiaru jamy, chimneas a Nádvoria BBQ spoločnosti. Najlepšie Oheň začína riešenia pre survivalists, Bežné Táborníci a Nádvoria Oheň-pit Vlastníkov. 4. Väčší, Silnejší Box Držať Viac Nástroj Prežitia.

Štítky: nôž, nôž surviv, camping box sos, nože lovecký nôž na prežitie veľké, survival nôž kovov, nože lovecký nôž na prežitie brends, sos záchranná box, survival nôž mužov, sos box orleans, nože lovecký nôž na prežitie macete.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 873

Súvisiace produkty