Skúter Dieťa Zvládnuť Elektrický Skúter Časť Skladacia Rukoväť Rukoväte Deti Riadidlá pre M365 Skateboard Riadidlá M365 Príslušenstvo
Skúter Dieťa Zvládnuť Elektrický Skúter Časť Skladacia Rukoväť Rukoväte Deti Riadidlá pre M365 Skateboard Riadidlá M365 Príslušenstvo
Sku: g134525
(0 Recenzie)
Novinka

€4.22 €5.94

Popis:

Funkcie:

Odolný materiál

Skúter dieťa kormidlo je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, ktorý vlastní dobrá tvrdosť vody, antikorózne schopnosť a odolnosť proti opotrebeniu, že dlhé pomocou životnosť.

Nastaviteľné

Skúter dieťa riadidlá môžu byť voľne inštalované na ľubovoľné miesto elektrický skúter hlavný pól podľa detí je výška a poskytuje pohodlné používanie skúsenosti pre rôzne vekové deti, takže je možné jazdiť elektrický skúter so svojimi deťmi.

Stabilný a anti-pošmyknutia

Skúter dieťa kormidlo je navrhnutý s ústnej tvar držiaka, ktorý je stabilnejšie a pevnejšie ako kruhový tvar držiaku. Skúter dieťa riadidlá tiež je pokrytý vrstvou mäkkého silikónu poskytnúť cieľom zlepšenia držania skúsenosti a účinne zabránilo pošmyknutia problém.

Jednoduchá inštalácia

Skúter dieťa riadidlá pripojené pomocou súboru inštalácie nechty, je jednoduchá inštalácia, nie je potrebné vŕtanie a iné zložitý proces. Môžete tiež odstrániť pohodlne bez poškodenia skúter. Okrem toho, skúter dieťa riadidlá môžu byť použité ako háčik na držanie tašky alebo iné veci pre vás.

Rozsah pôsobnosti

Skúter dieťa kormidlo je špeciálne navrhnutý pre Xiao M365 Skúter, ktorý je priateľský pre deti, ktoré nie sú dostatočne vysoké na uchopenie pôvodné elektrické rukoväť.

Špecifikácia:

Typ: skúter dieťa riadidlá

Množstvo: 1pc

Materiál: nerez

Farba: čierna

Model: druh / typ B

Veľkosť:

Typ - 23*2.7 cm/

B typ - 23.3*2.8 cm

Klinec dĺžka: 3,1 cm/ 1.22 palec

Netto hmotnosť:

Typ - 252.9 g/ oz 8.92

B typ - 251.1 g/ oz 8.86

Package:

1* skúter dieťa riadidlá

1* inštalácia nechty nastaviť

Štítky: rukoväť skateboard, elektrický skúter sklápateľné riadidlá, xiao skúter spodnej platni, flat bar riadidlá, mi skúter, speedway v, m365 xiao, bar skúter, elektrický skúter silikónové riadidlá, klapky elektrický skúter.

  • Funkcia 2: scooter príslušenstvo
  • Funkcia 5: skúter dieťa lakťová opierka
  • Druh: Skúter Rukoväte
  • Funkcia 1: skúter dieťa riadidlá
  • Funkcia 4: skúter dieťa zábradlia
  • Číslo Modelu: skúter dieťa riadidlá
  • Napätie: None
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty